A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кролевецької міської ради

Новини

Управління освіти отримало ігрові набори Lego для кожного майбутнього першокласника

Відповідно до закону України «Про гуманітарну допомогу» та меморандуму про взаєморозуміння між Міністерством освіти і науки України та компанією The LEGO Foundation, з метою упровадження в освітній процес перших класів закладів загальної середньої освіти ігрових та діяльнісних методів навчання, в управління освіти, молоді, спорту, культури і туризму Кролевецької міської ради 12.07.2018 надійшли комплекти LEGO Play Box, які  передбачені на кожен перший клас Нової Української школи та Six Bricks, розраховані на кожного першокласника Кролевецької ОТГ. Невдовзі у кожний заклад загальної середньої освіти Кролевецької міської ради будуть передані іграшкові набори LEGO для групових та індивідуальних занять з учнями. Методика навчання з конструкторами допоможе учням тренувати пам’ять, розвивати моторику і творчо мислити.

13:55 13.07.2018

Тільки спільна співпраця приносить результат!

Діти – наш найдорожчий скарб, наша надія, гордість і опора. Розвивати, підтримувати і заохочувати їх – святий обов`язок сім`ї, школи, влади і громадськості. Тільки тоді у нас буде гідна зміна – сильна і красива! Тільки тоді наші доньки і сини будуть рости здоровими, щасливими та впевненими у прийдешньому дні, будуть рости на благо України.

14:50 21.06.2018

Cемінар за участю Сергія Дятленка «Боротьба за якість освіти в громадах».

8 червня 2018 року  з ініціативи управління освіти, молоді, спорту, культури і туризму Кролевецької міської ради за участю експерта з питань освіти Центрального офісу реформ при Мінрегіоні  Сергія Дятленка відбувся семінар «Боротьба за якість освіти в громадах».

14:28 19.06.2018

Міжнародний день захисту дітей

Міжнародний день захисту дітей відзначається щорічно більш ніж у 30 країнах світу. Діти – це наше майбутнє, а значить майбутнє нашої держави. Саме сьогодні, ми повинні зігріти теплом і любов'ю кожне дитяче серця, щоб наші сини і дочки знали, що ми їх дуже любимо і хочемо їм радісного й безхмарного дитинства! Дуже хочеться, щоб діти в усьому світі, щохвилини, щодня були радісними і щасливими дітьми і відчували мамине тепло, ласку і батьківське міцне плече. Адже дитинство – це чудова пора сподівань та здійснення мрій.

15:20 01.06.2018

Результати конкурсного відбору з визначення опорного закладу освіти Кролевецької міської ради

Конкурсна комісія з визначення опорного закладу освіти Кролевецької міської ради повідомляє, що 12.04.2018 відбувся конкурсний відбір, за результатами якого визначено переможцем Кролевецьку спеціалізовану школу І-ІІІ ступенів № 3 Кролевецької міської ради.

09:00 07.05.2018

Свято нагородження. М.Суми

3 травня 2018 року в Сумському державному університеті відбулося обласне свято нагородження переможців Всеукраїнських учнівських олімпіад, конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Малої академії наук, що стало підсумком роботи дитячих та педагогічних колективів Сумської області за 2017-2018 навчальний рік. На адресу юних інтелектуалів області, які в цей день отримували відзнаки, педагогів-наставників, які підтримують у

13:53 04.05.2018

Олімпійське лелеченя

20 квітня на базі Кролевецької СШ І-ІІІ ступенів №3 проходив зональний етап Всеукраїнського спортивно-масового заходу «Олімпійське лелеченя». За перемогу і право представляти команду в обласному етапі боролися 5 команд: Кролевецька СШ І-ІІІ ступенів №3, Конотопська гімназія, Путивльська ЗОШ І-ІІІ ступенів №2, Бочечківський НВК та Юр’ївський НВК. Програма заходу включала такі конкурси: презентація команд, 5 естафет, Олімпійську вікторину та рухливу гру «Волейбол».

11:54 21.04.2018

Вхід для адміністратора