A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кролевецької міської ради

Новини

Підвищення ефективності роботи вчителів іноземної мови для забезпечення якості освіти в умовах НУШ

     Сучасне суспільство вимагає від учителя бути не лише джерелом енциклопедичних знань, які він доносить до учня, а виконувати роль організатора, наставника, який навчить вчитися. Сучасний педагог – це професіонал,  він має бути і артистом, і художником, і письменником, і співаком, але при всьому цьому завжди залишатися і учнем. Хороший учитель постійно повинен продовжувати вчитися: працювати над собою, спілкуватися з дітьми, готуватися до уроку. Саме вміння вчитися, пізнавати нове, ділитися досвідом та напрацюваннями презентували учителі англійської мови закладів загальної середньої освіти Кролевецької міської ради в рамках семінару-практикуму, який відбувся 02 листопада 2018 р. на базі Кролевецького навчально-виховного комплексу №6.

15:21 05.11.2018

Олімпіадний марафон. Навчальний предмет – фізика

                   04 листопада 2018 року на базі Кролевецької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 імені М.О.Лукаша відбувся ІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з фізики, у якому взяли участь 46 учнів із 5 закладів загальної середньої освіти Кролевецької міської ради (об’єднаної територіальної громади).

09:55 05.11.2018

Олімпіадний марафон. Навчальний предмет - українська мова і література.

             03 листопада 2018 року на базі Кролевецької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 імені М.О.Лукаша відбулося урочисте відкриття ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад із навчальних предметів. Щирими напутніми словами учнів привітала Діброва Н.В., начальник управління освіти, молоді, спорту, культури і туризму Кролевецької міської ради.

09:01 05.11.2018

Семінар вихователів закладів дошкільної освіти «Інноваційна діяльність в закладах дошкільної освіти» - «Соціальна і фінансова освіта дошкільників»

1 листопада 2018 року на базі Кролевецького закладу дошкільної освіти (ясла-садок) №10 «Горобинка» Кролевецької міської ради відбулося засідання міського методичного об'єднання вихователів  за темою «Інноваційна діяльність в ЗДО» - «Соціальна і фінансова освіта дошкільників», у якому брали участь вихователі закладів дошкільної освіти та навчально-виховних комплексів.

15:56 01.11.2018

«Без високої культури читання немає ні школи, ні справжньої розумової праці…» (В.О.Сухомлинський)

26 жовтня 2018 року на базі Спаської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся семінар шкільних бібліотекарів закладів загальної середньої освіти Кролевецького району та Кролевецької міської ради з теми «Інформаційна культура та роль книги у формуванні освітніх компетентностей читачів». Присутні відвідали алею письменників, шкільний історико-краєзнавчий музей та шкільну бібліотеку.

16:39 26.10.2018

Турнір з міні-футболу

На спортивному майданчику Кролевецької спеціалізованої школи №3 23 жовтня відбувся турнір з міні-футболу серед школярів закладів загальної освіти Кролевецької міської ради та Кролевецької районної ради, присвячений річниці визволення України від фашистських загарбників. У турнірі прийняли участь 5 команд, серед яких І місце виборола команда Кролевецької спеціалізованої школи №3 Кролевецької міської ради, ІІ місце -  Кролевецька спеціалізована школа №1 Кролевецької міської ради , ІІІ місце -  Кролевецька загальноосвітня школа №5 Кролевецької міської ради . Переможці були нагороджені грамотами відповідного ступеня.

17:01 24.10.2018

Засідання учителів перших класів «Нова українська школа: про інтегрування курсів відповідно до нового Державного стандарту»

Реформа освітньої галузі є надзвичайно важливою подією. Реалізація завдань Нової української  школи залежить від якісної фахової підготовки вчителів, зокрема у цьому навчальному році – учителів перших класів. Перед педагогами постає питання: як зробити, щоб навчання дитини у школі було ефективнішим та зберегти при цьому постійний інтерес та ентузіазм дітей до навчання. Великий потенціал Нової української школи дає можливість учителю самостійно обирати шляхи досягнення окреслених завдань, спонукає до створення власних методів навчання, надає великий простір для творчості.

16:35 19.10.2018

ІІ Форум директорів закладів освіти «Майбутнє в наших руках»

18 жовтня 2018 у приміщенні легкоатлетичного манежу Сумського державного університету відбувся ІІ Форум директорів закладів освіти «Майбутнє в наших руках». Директори закладів загальної середньої освіти Кролевецької міської ради мали можливість взяти участь у конструктивному обговоренні особливостей функціонування освіти в умовах децентралізації та специфіки інтеграційних процесів у всіх освітніх ланках.

08:38 19.10.2018

«Підвищення ефективності роботи вчителя природничих дисциплін для забезпечення якості освіти в умовах Нової української школи».

Сьогодні, у той час, коли розбудовується Нова українська школа, пошук нових шляхів, методів, технологій навчання стає актуальною проблемою освіти.

16:54 18.10.2018

Компетентнісний підхід до викладання предмету «Основи здоров’я» як умова успішного формування в учнів життєвих навичок

Відповідно до плану роботи методичного кабінету управління освіти, молоді, спорту, культури і туризму Кролевецької міської ради на 2018 рік, 09 жовтня 2018 року  на базі Кролевецького міжрайонного управління водного господартва  відбулося методичне об’єднання  учителів основ здоров’я закладів загальної середньої освіти Кролевецької міської ради з теми «Компетентнісний підхід до викладання предмету «Основи здоров’я» як умова успішного формування в учнів життєвих навичок».

16:30 09.10.2018

Вхід для адміністратора