A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кролевецької міської ради

Пробне ЗНО-2020

Дата: 03.01.2020 11:41
Кількість переглядів: 18

    Сьогодні розпочалася реєстрація для участі в пробному зовнішньому незалежному оцінюванні 2020 року, яка триватиме з 03 по 24 січня 2020 року на сайті Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти.

    Особи, які зареєструються для участі в пробному тестуванні, матимуть можливість:

- ознайомитись із стандартизованими тестами, що відповідають вимогам Програм, характеристикам і структурі сертифікаційних робіт зовнішнього незалежного оцінювання 2020 року;

- виконати пробний тест і попрактикуватися в заповненні бланків відповідей;

- дізнатися правильні відповіді до завдань пробного тестування, що будуть розміщені на сайті Українського центру оцінювання якості освіти у визначений час;

- отримати результат пробного тестування за допомогою спеціального сервісу (за бажанням);

- психологічно налаштуватися на проходження зовнішнього незалежного оцінювання;

- навчитися ефективно розподіляти час;

- оцінити свій рівень навчальних досягнень.

    Пробне зовнішнє незалежне оцінювання з української мови і літератури відбудеться 21 березня, з історії України, з математики, з біології, з географії, з фізики, з хімії, а також з іноземних мов (англійської, іспанської, німецької та французької) – 28 березня. У день проведення пробного тестування кожен зареєстрований учасник може скласти тест з одного навчального предмета.

    Пробне зовнішнє незалежне оцінювання є платною послугою для учасників. Вартість послуги із проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання 2020 року складає 141 грн. (за одне тестування).

    Скориставшись спеціальним сервісом, розміщеним на сайті Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти, потрібно сформувати реєстраційну заяву.

Після заповнення електронної форми реєстраційної заяви для кожної особи, яка заповнила таку форму на веб-сайті ХРЦОЯО створюється інформаційна сторінка учасника пробного ЗНО «Особистий кабінет», доступ до якої здійснюється за персональним кодом та РІN-кодом, які генеруються автоматично.

    Після заходу в «Особистий кабінет» особа повинна:

- роздрукувати реєстраційну заяву та реквізити для сплати кожного замовленого предмета окремо;

- власноруч оформити реєстраційну заяву;

- завантажити оформлену заяву, скориставшись спеціальним сервісом, розміщеним на інформаційній сторінці, протягом трьох робочих днів із дня створення реєстраційної заяви, але не пізніше 25.01.20204

- оплатити послуги в будь-якій фінансовій установі або через послугу електронного платежу протягом трьох робочих днів із дня створення реєстраційної заяви, але не пізніше 25.01.2020;

- перевірити статуси отримання оплати та обробки заяви через п’ять робочих днів із дня оплати та отримання ХРЦОЯО реєстраційної заяви, але не пізніше 31.01.2020.

    Особа може додати предмет пробного ЗНО в «Особистому кабінеті» в межах часу, відведеного для реєстрації. У такому разі особа має оплатити послугу із проведення пробного ЗНО із доданого предмета та повторно завантажити реєстраційну заяву.

    Особа, яка сплатила за участь у пробному ЗНО пізніше 25.01.2020, або, кошти якої надійшли на розрахунковий рахунок після 31.01.2020, не підлягає реєстрації, а сплачені кошти повертаються на підставі письмової заяви у безготівковій формі.

    Особа, яка зареєструвалася, але бажає відмовитися від участі у пробному ЗНО, має забезпечити отримання відповідної письмової заяви не пізніше 31.01.2020.

    Особа, яка зареєструвалася, але не взяла участь у пробному ЗНО, має право отримати комплект тестових матеріалів пробного ЗНО у відповідному пункті проведення протягом трьох робочих днів (ураховуючи день проведення).

    Звертаємо увагу, що реєстрація для проходження пробного ЗНО не передбачає автоматичної реєстрації для участі в основній сесії ЗНОРезультати пробного ЗНО не буде зараховано як оцінки за державну підсумкову атестацію та не буде використано для участі в конкурсному відборі під час вступу до вищих навчальних закладів.

 

   Детальна інформація про процедуру реєстрації - у рубриках «Пробне ЗНО» на сайтах УЦОЯО та ХРЦОЯО.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора