A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кролевецької міської ради

Новини

Відзначення Дня Європи в закладах загальної середньої освіти

             До Дня Європи та з метою виховання у молоді почуття гордості за свій народ, безумовного сприйняття України як єдиної європейської країни через мережу Інтернет у закладх загальної средньої освіти Кролевецької міської ради проведені наступні заходи:

09:41 19.05.2020

Вітаємо з Днем музеїв!

    Шановні працівники музеїв! Вітаємо вас з днем музеїв і хочемо побажати успішної роботи в культурній сфері нашого суспільства.     Музейний працівник – це звання носія духовності, який максимально намагається підтримувати національну культуру і прищеплювати її майбутнім поколінням. Дякуємо вам за неоціненну працю в області культурного просвітлення і величезною кількістю виховної роботи. У цей важливий день бажаємо великого особистого щастя і успіху в майбутніх починаннях!

16:14 18.05.2020

З 29 ТРАВНЯ ПО 7 ЧЕРВНЯ ВІДБУДЕТЬСЯ ЩОРІЧНИЙ ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ФЕСТИВАЛЬ «ЧІЛДРЕН КІНОФЕСТ»

    Чілдрен Кінофест 7 років поспіль безкоштовно знайомить українських дітей як з найновішими європейськими стрічками, так і зі світовою кінокласикою. У 2020 році він вперше відбудеться онлайн – з 29 травня по 7 червня на сайті  www.childrenkinofest.com

10:44 15.05.2020

ОСВІТНІЙ ПРОЄКТ «ВІДКРИВАЙ УКРАЇНУ»

             Активна та завзята молодь зняла креативний та оригінальний відеоролик про місто Кролевець. Наші школярі на карантині не сумують та проводять час максимально з користю - і навчаються, і на громадські проєкти час не шкодують. Кролевецька молодіжна громадська рада «Створюємо майбутнє», лідер команди Мирослав БУР, бере участь в освітньому проєкті «Відкривай Україну», який навчає підлітків втілювати свої ідеї та задуми, і змінювати цим свої школи, міста та всю Україну. 

10:02 14.05.2020

День матері

      Щорічно в другу неділю травня в Україні святкують День матері. Шанування жінки-матері в Україні є давньою традицією, її з давніх часів оспівували як берегиню сім'ї, роду й народу. Вихованці закладів загальної середньої освіти приєдналися до Всеукраїнського флешмобу «Привітай матусю». На веб-сторінках закладів освіти розміщено відеопривітання, відеопрезентації віршів, малюнків, фотографій, листівок, виготовлених власноруч.

13:56 12.05.2020

Вхід для адміністратора