A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кролевецької міської ради

ШКІЛЬНИЙ ГРОМАДСЬКИЙ БЮДЖЕТ УСПІШНО РЕАЛІЗОВУЄТЬСЯ У КРОЛЕВЕЦЬКІЙ МІСЬКІЙ ТЕРИТОРІАЛЬНІЙ ГРОМАДІ

Дата: 21.01.2022 11:22
Кількість переглядів: 35

        В рамках реалізації проєкту Ради Європи "Сприяння участі громадян у демократичному процесі прийняття рішень в Україні", з метою залучення дітей та молоді до формування, реалізації органами місцевого самоврядування       молодіжної політики на території Кролевецької міської територіальної громади протягом 2021 року вдало реалізувався Шкільний громадський бюджет.

    Сьогодні учні та вчителі Кролевецької загальноосвітньої школи І-ІІІ   ступенів № 5, директор Сергій МІНІНКОВ представили проєкт "Піднімайся! Міцно  тримайся!", завдяки якому відбулося створення на території школи    куточку сенсорної розрядки біля запасних сходів, що ведуть до кабінету      психолога. Мета куточку полягає в тому, щоб дитина могла вийти зі стану "бий, біжи або замри" та знову активізувати ділянки мозку, що відповідають за       розумові процеси. Ця територія буде використовуватись двояко: для стабілізації психологічного стану учнів та для консультаційної і корекційної роботи      психолога.

    Проєкт згуртував учнівську молодь, батьків, педагогічний колектив,     посадовців та визначив головну формула успіху: "ШГБ = ідея + віра в неї +   робота на результат".

    "Ми стали другим містом в Україні, де запрацював шкільний громадський бюджет. Безмежно надихає, що у нашої молоді є безліч проєктів, якими хочеться ділитися, адже молодіжні ініціативи неодмінно мають розвиватися", –  наголосив міський голова Віктор ЛЕХМАН. Також, Кролевецький міський голова  вручив  сертифікат на реалізацію проєкту у 2022 році.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора