A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кролевецької міської ради

Новини

ЗНО-2020. Терміни проведення

    ЗНО у 2020 році обов’язково відбудеться. Формат і процедура його проведення не зміняться. Проте пройде ЗНО з дотриманням соціального дистанціювання та з використанням засобів індивідуального захисту.

10:32 29.04.2020

До дня пам’яті Чорнобильської катастрофи

        Цьогоріч роковини Чорнобильської катастрофи відзначали онлайн. На сайтах  закладів загальної середньої освіти розміщено ряд інформаційних матеріалів, відеофільмів,  відеопрезентацій, присвячених дню пам’яті Чорнобильської трагедії, висвітлено інформацію щодо пам’ятних знаків героям та жертвам катастрофи, описи літератури, фотопрезентації.

13:55 27.04.2020

Всесвітній день Землі

    22 квітня – Всесвітній день Землі, свято єднання народів планети у справі захисту навколишнього середовища і збереження тих щедрот і природних ресурсів, якими наділила нас природа. День Землі покликаний нагадати про те, що планета, яка дарувала нам життя, унікальна, привернути увагу до екологічних проблем нашої планети. На сайтах закладів загальної середньої освіти розміщено матеріали на екологічну тематику, інформацію природо-охоронного спрямування, відомості про Червону книгу України. Вихованці закладів освіти долучилися до екологічних челленджів, акцій, проєктів онлайн.

13:53 23.04.2020

Оголошення! Конкурс на зайняття вакантної посади

     Управління освіти, молоді, спорту, культури і туризму Кролевецької міської ради   оголошує конкурс на зайняття вакантної посади (на час перебування у відпустці для догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку основного працівника) головного спеціаліста відділу освіти управління освіти, молоді, спорту, культури і туризму Кролевецької міської ради.                                                                                    

14:57 06.04.2020

Тиждень дитячої та юнацької книги. Міжнародний день дитячої книги.

    У рамках Тижня дитячої та юнацької книги та до Міжнародний день дитячої книги бібілотекарі закладів загальної середньої освіти підготували та розмістили на веб-сторінках шкільних бібліотек для учнів ряд інформаційних матеріалів та цікавих фактів про книгу, про відомих українських та зарубіжних письменників, відеопрезентації, буктрейлери, захоплюючі літературні онлайн-вікторини, віртуальні подорожі бібліотеками світу, а також підготували рекомендаційні списки літератури для читання учнями різних вікових категорій у період карантину.

13:46 03.04.2020

Вхід для адміністратора