A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кролевецької міської ради

Новини

«Просторове уявлення географічних закономірностей за допомогою сучасних засобів навчання в умовах сільської школи».

Відповідно до плану роботи методичного кабінету управління освіти, молоді, спорту, культури і туризму Кролевецької міської ради на 2018 рік, 21 вересня 2018 року на базі Грузчанської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів відбулося методичне об’єднання  учителів географії закладів загальної середньої освіти Кролевецької міської ради з теми «Просторове уявлення географічних закономірностей за допомогою сучасних засобів навчання в умовах сільської школи».

16:40 21.09.2018

Серпнева конференція педагогічних працівників закладів освіти Кролевецької міської ради

30 серпня 2018 року напередодні нового навчального року на базі Кролевецької спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 1 Кролевецької міської ради відбулася традиційна серпнева конференція педагогічних працівників закладів освіти Кролевецької міської ради (об’єднаної територіальної громади), на яку були запрошені делегації закладів загальної середньої, дошкільної, позашкільної освіти, міський, сільські голови, голова Кролевецької районної ради, представники громадськості, ЗМІ.

16:01 31.08.2018

Управління освіти отримало ігрові набори Lego для кожного майбутнього першокласника

Відповідно до закону України «Про гуманітарну допомогу» та меморандуму про взаєморозуміння між Міністерством освіти і науки України та компанією The LEGO Foundation, з метою упровадження в освітній процес перших класів закладів загальної середньої освіти ігрових та діяльнісних методів навчання, в управління освіти, молоді, спорту, культури і туризму Кролевецької міської ради 12.07.2018 надійшли комплекти LEGO Play Box, які  передбачені на кожен перший клас Нової Української школи та Six Bricks, розраховані на кожного першокласника Кролевецької ОТГ. Невдовзі у кожний заклад загальної середньої освіти Кролевецької міської ради будуть передані іграшкові набори LEGO для групових та індивідуальних занять з учнями. Методика навчання з конструкторами допоможе учням тренувати пам’ять, розвивати моторику і творчо мислити.

13:55 13.07.2018

Тільки спільна співпраця приносить результат!

Діти – наш найдорожчий скарб, наша надія, гордість і опора. Розвивати, підтримувати і заохочувати їх – святий обов`язок сім`ї, школи, влади і громадськості. Тільки тоді у нас буде гідна зміна – сильна і красива! Тільки тоді наші доньки і сини будуть рости здоровими, щасливими та впевненими у прийдешньому дні, будуть рости на благо України.

14:50 21.06.2018

Вхід для адміністратора