A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кролевецької міської ради

Тільки спільна співпраця приносить результат!

Дата: 21.06.2018 14:50
Кількість переглядів: 19


Діти – наш найдорожчий скарб, наша надія, гордість і опора. Розвивати, підтримувати і заохочувати їх – святий обов`язок сім`ї, школи, влади і громадськості. Тільки тоді у нас буде гідна зміна – сильна і красива! Тільки тоді наші доньки і сини будуть рости здоровими, щасливими та впевненими у прийдешньому дні, будуть рости на благо України.

Це добре розуміє депутат обласної ради Горох Володимир Васильович. Одним із свідчень цього стала його реальна допомога. У 2018 році за сприяння нашого земляка на розвиток освіти, культури і спорту Кролевецької міської ради (об’єднаної територіальної громади) надійшли кошти обласного бюджету в сумі 95000,00 грн.Кошти були виділені на ремонтні роботи в загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №5 (30000,00 грн.), для придбання принтерів та ноутбука для закладу дошкільної освіти (ясла-садок) №5 та закладу дошкільної освіти (ясла-садок) №11 «Оленка» (14000,00 грн.), проведення заходів у Будинку дітей та юнацтва (3000,00 грн.) та на благоустрій майбутнього скейт-парку у центрі міста (48000,00 грн.). Також у результаті взаємодії обласного депутата та Кролевецької міської ради на дитячому майданчику по вул. Підреть з’явилася ще одна гойдалка.

Підтримка Володимира Васильовича - це свідчення небайдужого ставлення до освіти і культури, розуміння важливості виховання підростаючого покоління, можливості для покращення якості освіти, що є великою інвестицією у майбутнє країни.


« повернутися

Вхід для адміністратора