A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кролевецької міської ради

Новини

Міжнародний день захисту дітей

Міжнародний день захисту дітей відзначається щорічно більш ніж у 30 країнах світу. Діти – це наше майбутнє, а значить майбутнє нашої держави. Саме сьогодні, ми повинні зігріти теплом і любов'ю кожне дитяче серця, щоб наші сини і дочки знали, що ми їх дуже любимо і хочемо їм радісного й безхмарного дитинства! Дуже хочеться, щоб діти в усьому світі, щохвилини, щодня були радісними і щасливими дітьми і відчували мамине тепло, ласку і батьківське міцне плече. Адже дитинство – це чудова пора сподівань та здійснення мрій.

15:20 01.06.2018

Результати конкурсного відбору з визначення опорного закладу освіти Кролевецької міської ради

Конкурсна комісія з визначення опорного закладу освіти Кролевецької міської ради повідомляє, що 12.04.2018 відбувся конкурсний відбір, за результатами якого визначено переможцем Кролевецьку спеціалізовану школу І-ІІІ ступенів № 3 Кролевецької міської ради.

09:00 07.05.2018

Свято нагородження. М.Суми

3 травня 2018 року в Сумському державному університеті відбулося обласне свято нагородження переможців Всеукраїнських учнівських олімпіад, конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Малої академії наук, що стало підсумком роботи дитячих та педагогічних колективів Сумської області за 2017-2018 навчальний рік. На адресу юних інтелектуалів області, які в цей день отримували відзнаки, педагогів-наставників, які підтримують у

13:53 04.05.2018

Олімпійське лелеченя

20 квітня на базі Кролевецької СШ І-ІІІ ступенів №3 проходив зональний етап Всеукраїнського спортивно-масового заходу «Олімпійське лелеченя». За перемогу і право представляти команду в обласному етапі боролися 5 команд: Кролевецька СШ І-ІІІ ступенів №3, Конотопська гімназія, Путивльська ЗОШ І-ІІІ ступенів №2, Бочечківський НВК та Юр’ївський НВК. Програма заходу включала такі конкурси: презентація команд, 5 естафет, Олімпійську вікторину та рухливу гру «Волейбол».

11:54 21.04.2018

Вхід для адміністратора