A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кролевецької міської ради

Міжнародний день захисту дітей

Дата: 01.06.2018 15:20
Кількість переглядів: 30

Міжнародний день захисту дітей відзначається щорічно більш ніж у 30 країнах світу. Діти – це наше майбутнє, а значить майбутнє нашої держави. Саме сьогодні, ми повинні зігріти теплом і любов'ю кожне дитяче серця, щоб наші сини і дочки знали, що ми їх дуже любимо і хочемо їм радісного й безхмарного дитинства! Дуже хочеться, щоб діти в усьому світі, щохвилини, щодня були радісними і щасливими дітьми і відчували мамине тепло, ласку і батьківське міцне плече. Адже дитинство – це чудова пора сподівань та здійснення мрій.

1 червня 2018 року на міському стадіоні "СПАРТАК" відбулося свято присвячене Дню захисту дітей. На урочистому заході були присутні гості,які привітали школярів з початком літніх канікул та Днем захисту дітей: міський голова м. Кролевця - Бобровицький Олександр Михайлович,начальник управління освіти - Діброва Наталя Володимирівна, Горох Володимир Васильович – головний лікар комунального закладу «Сумська обласна клінічна лікарня», депутат Сумської обласної ради, головний лікар Кролевецької ЦРЛ - Побивайло Сергій Іванович, Архієпископ Конотопський і Глухівський Роман та духовенство Кролевецького благочиння.

Також, міський голова м. Кролевця - Бобровицький О.М. та начальник управління освіти - Діброва Н.В. відзначили грошовими преміями обдарованих дітей Кролевеччини.

Горох В.В. та Побивайло С.І., вкотре нагадали, що саме МИ, дорослі, відповідаємо за добробут та щастя своїх чад, тому підтримка, турбота про них і захист їхніх прав є нашим головним обов'язком. 
Зігріваючи теплом і любов'ю кожне дитяче серце, об'єднуючи зусилля заради майбутнього – ми виховуємо достойних українців, які неодмінно стануть гордістю держави. Діти – наше майбутнє, а значить – майбутнє Кролевеччини і всієї України. Саме від нас, дорослих, залежить, яким буде становлення маленької людини та як складеться її доля.



« повернутися

Вхід для адміністратора