A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кролевецької міської ради

Новини

Семінар медичних сестер ЗДО на тему «Традиційні і нетрадиційні методи загартування дітей дошкільного віку»

   8 травня 2019 року на базі  Кролевецького закладу дошкільної освіти (ясла-садок) №6  Кролевецької міської ради пройшов семінар медичних сестер  закладів дошкільної освіти на тему: «Традиційні і нетрадиційні методи загартування дітей дошкільного віку».

14:35 08.05.2019

Нагороджено кращих учнів області

    19 квітня 2019 року в Сумському обласному академічному театрі драми та музичної комедії ім. М.С. Щепкіна відбулося обласне свято нагородження учнів-переможців Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін, конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів – членів Малої академії наук України, що стало підсумком роботи дитячих та педагогічних колективів Сумської області за 2018-2019 навчальний рік. На адресу юних інтелектуалів області, які в цей день отримували відзнаки, педагогів-наставників, які підтримують у вихованцях творчий вогник, звучало багато теплих привітань та побажань від керівників області.

16:49 22.04.2019

Семінар музичних керівників ЗДО на тему «Створення музично-ігрового образу за методикою Карла Орфа»

    На базі  Кролевецького закладу дошкільної освіти (ясла-садок) №5  Кролевецької міської ради пройшов семінар музичних керівників  закладів дошкільної освіти на тему: «Створення музично-ігрового образу за методикою Карла Орфа».

10:40 22.04.2019

Підведено підсумки І етапу творчих конкурсів на кращий учнівський малюнок та кращий твір на тему «Лісівники плекають ліс»

    18 квітня 2019 року на базі Будинку дітей та юнацтва Кролевецької міської ради відбулося урочисте нагородження переможців та лауреатів І етапу творчих конкурсів на кращий учнівський малюнок та кращий твір на тему «Лісівники плекають ліс», які проходили в рамках Всеукраїнської акції «Майбутнє лісу в твоїх руках».

10:01 19.04.2019

АФЛАТОТ - FEST обласна методична студія «Соціально-економічна освіта дошкільників – сучасний погляд» (за освітнім проектом «Афлатот»)

    Відповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2019 рік, 17 квітня на базі КУ Сумський ОІППО, за модераторства методиста з дошкільної освіти Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Міщенко Л.Б., проведено АФЛАТОТ - FEST обласна методична студія «Соціально-економічна освіта дошкільників – сучасний погляд» (за освітнім проектом «Афлатот»).

14:39 18.04.2019

Засідання методичного об'єднання учителів основ здоров’я "Виховання соціокультурної поведінки учнів через формування здорового і безпечного способу життя"

    Відповідно до плану роботи методичного кабінету управління освіти, молоді, спорту, культури та туризму Кролевецької міської ради на 2019 рік 17 квітня 2019 року на базі Кролевецької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 імені М.О.Лукаша відбулося засідання методичного об'єднання учителів основ здоров’я "Виховання соціокультурної поведінки учнів через формування здорового і безпечного способу життя".

10:49 18.04.2019

Вхід для адміністратора