A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кролевецької міської ради

УВАГА КОНКУРС! 

Дата: 18.09.2020 09:16
Кількість переглядів: 17

УВАГА КОНКУРС! 

    Конкурсна комісія Кролевецької міської ради оголошує конкурс на посаду ДИРЕКТОРА ОПОРНОГО ЗАКЛАДУ "КРОЛЕВЕЦЬКИЙ ЛІЦЕЙ № 3" КРОЛЕВЕЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ.

    Керівником (директором) закладу освіти може бути особа, яка є громадянином України, вільно володіє державною мовою, має вищу освіту ступеня не нижче магістра (спеціаліста), стаж педагогічної та/або науково-педагогічної роботи не менше трьох років, організаторські здібності, стан фізичного і психічного здоров'я, що не перешкоджає виконанню професійних обов'язків.

    Кандидати, які бажають взяти участь у конкурсі, подають до Кролевецької міської ради за адресою: Україна, 41300, Сумська обл., Кролевецький р-н, м. Кролевець, вул. Грушевського, № 19, наступні документи:

  • письмова заява про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України "Про захист персональних даних";
  • автобіографія та/або резюме (за вибором учасника конкурсу);
  • копія паспорта громадянина України;
  • копія документа про вищу освіту з додатком, що є його невід'ємною частиною), не нижче ступеня магістра (спеціаліста);
  • документ, що підтверджує вільне володіння державною мовою;
  • копія трудової книжки чи інших документів, що підтверджують стаж педагогічної діяльності не менше трьох років на момент їх подання;
  • довідка про відсутність судимості;
  • довідка про проходження попереднього (періодичного) психіатричного огляду;
  • мотиваційний лист, складений у довільній формі.

    Особа може подати інші документи, що підтверджують її професійні та моральні якості.

    Документи подають особисто (або уповноваженою особою згідно з довіреністю) до конкурсної комісії у строк до 09.10.2020 включно.

    Особа, яка подає документи, відповідає за достовірність поданої інформації, про що ставить свій підпис.

    Дата, час, місце проведення конкурсного відбору: 15.10.2020 о 10 годині 00 хвилин в приміщенні Кролевецької міської ради за адресою: Україна, 41300, Сумська обл., Кролевецький р-н, м. Кролевець, вул. Грушевського, № 19, кабінет № 16.

    Прізвище, ім’я, по батькові, засоби зв'язку та електронна пошта відповідальної особи, яка надає додаткову інформацію про проведення конкурсного відбору: Ткаченко Віталій Михайлович, головний спеціаліст відділу освіти управління освіти, молоді, спорту, культури і туризму Кролевецької міської ради, номер засобу зв'язку 096 6352945, (05453) 95542, електронна пошта: krolrada@ukr.net.

    Голова конкурсної комісії Рекуха Олена Володимирівна, СЕКРЕТАР КРОЛЕВЕЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ.


« повернутися

Вхід для адміністратора