A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кролевецької міської ради

З Днем Державного Прапора України та величним святом - Днем Незалежності України!

Дата: 23.08.2020 08:07
Кількість переглядів: 18

   

    Шановні жителі Кролевеччини!
Щиро вітаємо вас із Днем Державного Прапора України та величним святом - Днем Незалежності України!

     З того часу, як над країною офіційно було піднято синьо-жовтий прапор, ми пережили кризи та підйоми, втрати й здобутки. Сьогодні Україна впевнено заявляє про себе на світовій арені, демонструє готовність до перетворень, до міжнародної інтеграції, до покращення рівня життя свого народу. А Державний Прапор – як символ свободи, єднання та слави нашої країни – уособлює  усі прагнення та надії українського народу на краще майбутнє.

    День народження держави, це насамперед свято пам’яті про цілі покоління наших предків, що творили націю й боролися за державність, а також день, коли варто думати про завтрашній день, про майбутні покоління, про нашу відповідальність перед історією.
    Це свято передає дух патріотизму та гордості за свою націю, яка, пройшовши випробування, створила свою незалежну державу, знаменуючи єдність, міцність волі і духу українського народу в усіх куточках нашої країни. 
Управління освіти, молоді, спорту, культури і туризму Кролевецької міської ради від усієї душі зичить Вам та Вашим рідним міцного здоров’я, миру, добра, щастя, достатку, щедрої долі та подальших перемог в усіх справах. 
Слава Україні!


« повернутися

Вхід для адміністратора