A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кролевецької міської ради

Новини

Повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перепрофілювання, ліквідації закладів освіти на території Кролевецької міської територіальної громади

Повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перепрофілювання, ліквідації закладів освіти на території Кролевецької міської територіальної громади

15:13 01.07.2022

Засідання колегії відділу освіти

         Відповідно до плану роботи відділу освіти Кролевецької міської ради 23 лютого 2022 року відбулося засідання колегії відділу освіти. Було розглянуто чотири питання порядку денного:

14:31 23.02.2022

Нарада щодо проведення верифікації системи НАССР в їдальнях закладів освіти.

    У відділі освіти Кролевецької міської ради були проведені семінар-наради з керівниками закладів освіти та представниками Кролевецького відділу безпечністю харчових продуктів та ветеринарної медицини Конотопського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Сумській області при начальникові відділу освіти Кролевецької міської ради Масализі С.В.

15:15 18.02.2022

З Днем єднання!

     Відділ освіти Кролевецької міської ради долучився до відзначення Дня єднання з метою підтримки єдності українського суспільства, його консолідації навколо ідеї державності, незалежності, суверенітету і територіальної цілісності України, зміцнення стійкості в умовах зростання гібридних загроз, інформаційно-пропагандистського, морально-психологічного тиску на суспільну свідомість.

11:18 16.02.2022

ШКІЛЬНИЙ ГРОМАДСЬКИЙ БЮДЖЕТ УСПІШНО РЕАЛІЗОВУЄТЬСЯ У КРОЛЕВЕЦЬКІЙ МІСЬКІЙ ТЕРИТОРІАЛЬНІЙ ГРОМАДІ

        В рамках реалізації проєкту Ради Європи "Сприяння участі громадян у демократичному процесі прийняття рішень в Україні", з метою залучення дітей та молоді до формування, реалізації органами місцевого самоврядування       молодіжної політики на території Кролевецької міської територіальної громади протягом 2021 року вдало реалізувався Шкільний громадський бюджет.

11:22 21.01.2022

Привітання з новорічними святами

     Вшановуючи давні українські традиції, із різдвяною зіркою,  веселою колядою,  щедро посіваючи на добро та вдачу, до колективу відділу освіти Кролевецької міської ради завітали: дружній колектив Центру Культури Кролевецької міської ради, вихованці Дитячої школи мистецтв Кролевецької міської ради. У віршах та піснях колядники бажали усім присутнім миру і злагоди, щастя, добробуту та усяких гараздів.

15:43 14.01.2022

Вхід для адміністратора