A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кролевецької міської ради

17 січня у спортивній залі Кролевецького ліцею №5 відбулося відкриття І етапу проєкту «ПЛІЧ-О-ПЛІЧ. ВСЕУКРАЇНСЬКІ ШКІЛЬНІ ЛІГИ»

Дата: 18.01.2024 10:57
Кількість переглядів: 63

17 січня у спортивній залі Кролевецького ліцею №5 відбулося відкриття І етапу проєкту «ПЛІЧ-О-ПЛІЧ. ВСЕУКРАЇНСЬКІ ШКІЛЬНІ ЛІГИ», що реалізується за ініціативи Президента України Володимира ЗЕЛЕНСЬКОГО під гаслом : «РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО». Проєкт дозволить показати, що зі звичайної команди можна виховати команду майстрів, які будуть підкорювати світові та олімпійські п’єдестали.

З вітальним словом до представників команд з волейболу, баскетболу, футзалу, черліденгу та спортивного орієнтування звернувся директор ліцею Сергій МІНІНКОВ, який зазначив, що за всіх часів саме здорові духом і тілом люди складали опору суспільства, адже спорт не тільки дає здоров’я, він загартовує характер і волю. Завдяки нашим захисникам і захисницям Україна стоїть міцно, бореться, живе, навчається.

Не втрачати форми і оптимізму, досягати всіх цілей і великих перемог, не сумніватися у своїх силах і вірити в удачу, ставити особисті рекорди побажала юним спортсменам керівник гуртка Центру позашкільної освіти Кролевецької міської ради Тетяна ФЕДЧЕНКО.

Сьогодні планувалося проведення змагань зі спортивного орієнтування, але через тривалу повітряну тривогу були перенесені на 18 січня 2024 року.

#РазомПереможемо #плічопліч #шкільніліги #scl


« повернутися

Вхід для адміністратора