A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кролевецької міської ради

Новини

У Кролевецькій громаді посилено карантинні протиепідемічні обмеження

26 лютого відбулося засідання комісії ТЕБ та НС Кролевецької міської ради, де розглядалися питання щодо погіршення епідемічної ситуації, яка склалася на Кролевеччині. Засідання провів міській голова Віктор Лехман.

08:28 01.03.2021

Кролевчанин - стипендіат голови Сумської обласної державної адміністрації

Щороку на Сумщині традиційно призначається стипендія голови обласної державної адміністрації обдарованим учням 8-10 класів закладів загальної середньої та професійної (професійно-технічної) освіти за особливі успіхи в навчанні й перемогу в міжнародних та всеукраїнських олімпіадах, турнірах, конкурсах, спортивних змаганнях.

14:44 25.02.2021

Особливості роботи шкіл Кролевецької громади під час адаптивного карантину

На сайті Міністерства освіти і науки оприлюднено рекомендації для закладів загальної середньої освіти. Документ роз’яснює особливості роботи шкіл під час адаптивного карантину з 24 лютого й наголошує на пріоритетах роботи закладів у цей період.

08:35 24.02.2021

Увага! Посилено протиепідеміологічні заходи

Сьогодні, 19 лютого, відбулося засідання комісії ТЕБ та НС Кролевецької міської ради, де розглядалися питання щодо погіршення епідемічної ситуації, яка склалася на Кролевеччині у зв’язку із суттєвим збільшенням захворюваності на COVID-19. Засідання провів міській голова Віктор Лехман.

17:44 19.02.2021

Обласний семінар для керівників органів управління освітою щодо організації харчування в закладах освіти області

    Начальник відділу освіти Кролевецької міської ради Станіслав МАСАЛИГА та головний спеціаліст відділу освіти Кролевецької міської ради Тетяна ШКАРУПА відвідали обласний захід, присвячений безпеці та якості шкільного харчування, що відбувся на базі Державного  позашкільного оздоровчого закладу санаторного типу "Ровесник".

11:22 19.02.2021

Новий Санітарний регламент для закладів загальної середньої освіти

Сьогодні, 09 лютого, відбувся семінар-нарада керівників закладів загальної середньої освіти  за участю  фахівців відділу освіти Кролевецької міської ради та Кролевецького районного управління Головного управління Держпродспоживслужби щодо роз’яснення Санітарного регламенту для закладів загальної середньої освіти, що почав діяти з 1 січня 2021 року.

16:49 09.02.2021

Вхід для адміністратора