A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кролевецької міської ради

Новини

Всеукраїнський День психолога

Психологи – не прості люди, адже саме вони можуть відчувати красу життя і розуміти, як слід реалізовувати таємний потенціал. Бажаємо  щастя і внутрішньої гармонії, готовності до стрімкого розвитку і справжнього позитиву,  натхнення і віри в майбутнє. Прийміть найтепліші вітання з Днем психолога, з унікальним святом життя і натхнення.

09:56 23.04.2021

Педагогам Кролевеччини презентовано освітній проєкт "Зручне навчання"

    20 квітня 2021 року за участі начальника відділу освіти Кролевецької міської ради Станіслава МАСАЛИГИ та спеціаліста відділу освіти Кролевецької міської ради Інни Сєнєнкової відбулася онлайн-зустріч керівників та заступників керівників закладів загальної середньої освіти Кролевецької міської ради з директором Шосткинської гімназії Шосткинської міської ради Юлією Мороз.

16:45 20.04.2021

Обласний конкурс-змагання учнів молодшого шкільного віку з початкового технічного моделювання

       5- 26 березня 2021 року комунальним закладом Сумської обласної ради – обласним центром позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю проведено обласний конкурс-змагання учнів молодшого шкільного віку з початкового технічного моделювання. У зв’язку з карантинними обмеженнями захід пройшов онлайн.

11:43 20.04.2021

Громадсько-активна школа — якісна освіта й успішна громада

Громадсько-активна школа — якісна освіта й успішна громада Питання забезпечення якості освіти представлені в циклі онлайн-курсів «30 кроків до Нової української школи: навчаємо громадянина», розробленому на виконання Програми підтримки освітніх реформ в Україні «Демократична школа». До створення навчальних матеріалів долучилася Державна служба якості освіти України як партнер Європейського центру імені Вергеланда (Королівство Норвегія) в межах реалізації меморандуму про співпрацю.

14:58 19.04.2021

Підсумки проведення І етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)

     15-16 квітня 2021 року проведено І етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») в дистанційному режимі, в якому взяли участь 7 роїв із закладів загальної середньої освіти Кролевецької міської ради. Під час змагань учасники продемонстрували знання з історії козацтва та українських традицій в конкурсі «Відун» (у формі Брейн-рингу на платформі Vomer), пройшли онлайн-тестування в конкурсі «Рятівник», презентували результати пошукової, волонтерської та благодійної роботи за 2020-2021 навчальний рік. Активну участь у конкурсі взяли рої Кролевецької ЗОШ І-ІІІ ступенів № 5, Кролевецького НВК № 6, Дубовицького ліцея, ОЗ «Мутинський ліцей», Обтівського ліцею.

10:49 19.04.2021

Освітянам Кролевеччини презентовано проєкт розвитку STEM-освіти

08 квітня 2021 року в залі засідань Кролевецької міської ради за участі депутатів міської ради, заступника міського голови В’ячеслава ЖОВТІ, начальника відділу освіти Станіслава МАСАЛИГИ відбулась зустріч керівників закладів освіти, педагогів Кролевеччини з директором по проєктах Компанії "Інноваційні Освітні Рішення" LEGO Education в Україні Володимиром Стоєцьким.

10:35 09.04.2021

Вхід для адміністратора