A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кролевецької міської ради

Новини

Екскурсія до музею

Вихованці Кролевецького закладу дошкільної освіти (ясла -садок) 7 та їх батьки відвідали музей Кролевецького ткацтва, який гостинно розчинив двері для ознайомлення зі збіркою стародавніх та сучасних рушників. Кролевецький рушник - частина нематеріальної культурної спадщини українського народу. Діти мали змогу ознайомитися з процесом його створення, основними орнаментами, з варіантами використання та оформлення інтер'єру.

15:46 24.03.2023

Нарада ДСНС

    21 березня в приміщення відділу освіти Кролевецької міської ради відбулась оперативна нарада з представниками Конотопського районного управління Головного управління  Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області .

15:07 21.03.2023

Фестиваль читців українських віршів «З Україною в серці»

         21 березня 2023 року в Кролевецькому закладі дошкільної освіти (ясла-садок) №5 до Всесвітнього дня поезії відбувся Фестиваль читців українських віршів «З Україною в серці». Участь у заході взяли вихованці садових груп закладу. Фестиваль був присвячений національно-патріотичний тематиці та мав на меті розширити знання дітей про поезію, збагатити мовлення вихованців виразними висловами, показати красу українського слова, виховувати любов та повагу до Батьківщини. Під час заходу декламувалася поезія про українську мову та патріотичні вірші про Україну. На Фестивалі лунала й українська пісня.

13:22 21.03.2023

Вшанування пам'яті Тараса Григоровича Шевченка

9 березня щорічно українці вшановують пам'ять Великого Кобзаря, українського поета, письменника, художника, громадського діяча, філософа, політика, фольклориста, людини, яка присвятила своє життя збереженню і поширенню самобутньої народної мудрості тісно пов'язаній з стародавньою козацькою культурою і звичаями України.

13:32 09.03.2023

Вхід для адміністратора