A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кролевецької міської ради

Новини

Про участь у моніторинговому дослідженні

   На  виконання наказу Міністерства освіти і науки  України від 28.03.2023 № 347 «Про організаційні заходи щодо підготовки й проведення загальнодержавного моніторингового дослідження якості освіти у закладах загальної середньої освіти в умовах воєнного стану», наказу МОН України від 15.05.2023 року №565 «Про затвердження Переліку закладів освіти-учасників загальнодержавного моніторингового дослідження якості освіти у закладах загальної середньої освіти в умовах воєнного стану»,  здобувачі освіти 6-Б та 8-Б класів Кролевецького ліцею №1 Кролевецької міської ради долучаються до загальнодержавного моніторингу результатів навчання з математики і української мови. Тестування проходить на платформі Всеукраїнська школа онлайн. Тести розроблені Державною службою якості освіти України за підтримки проєкту «Супровід урядових реформ в Україні».

16:03 16.05.2023

Відкриття класу безпеки у Кролевецькому ліцеї №2 імені М.О.Лукаша Кролевецької міської ради

     Сьогодні, 16 травня, у Кролевецькому ліцеї №2 імені М.О.Лукаша Кролевецької міської ради відбулось урочисте відкриття чергового в громаді Класу безпеки, під час якого були присутні: начальник відділу освіти Кролевецької міської ради Станіслав МАСАЛИГА, Почесний випускник Кролевецького ліцею №2 імені М.О.Лукаша, депутат Кролевецької міської ради Олександр ДЯЧОК, провідні фахівці відділу забезпечення заходів з попередження надзвичайних ситуацій та цивільного захисту у Конотопському районі Олексій ГРУША та Геннадій ЗИМА, головна медична сестра КП "Кролевецька лікарня" Алла ЧЕРВОНА, інспектор сектору реагування патрульної поліції Наталія ТОМОРКА, поліцейський сектору реагування патрульної поліції Олег СЕРГІЄНКО.

15:53 16.05.2023

За чисте довкілля

   День благоустрою міста в рамках акції "За чисте довкілля" колектив Кролевецької філії №1поставив доброю традицією, що відображає активну життєву позицію і прагнення не на словах, а на ділі дбати про благоустрій та чистоту навколишнього середовища громади. Акція має на меті перш за все докорінно змінити ставлення населення до проблеми покращення довкілля та санітарного стану територій, на яких ви проживаєте.

08:06 12.05.2023

Екскурсія до ОЗ "Кролевецький ліцей №3"

28 квітня 2023 року учні 9-х класів закладів загальної середньої освіти Кролевецької міської ради відвідали ОЗ "Кролевецький ліцей №3" Кролевецької міської ради з метою розгляду можливостей подальшого навчання  у 10-х класах закладу  2023-2024 навчального року. Для здобувачів освіти було проведено екскурсію навчальними та допоміжними приміщеннями ліцею, роз'яснення щодо навчання у старшій профільній школі.

14:32 28.04.2023

Керівники закладів освіти Кролевецької міської ради взяли участь у нараді Конотопського районного управління Головного управління державної служби України

25 квітня 2023 року з метою попередження нещасних випадків та надзвичайних ситуацій в закладах освіти Конотопського району  керівники закладів освіти Кролевецької міської ради взяли участь у нараді Конотопського районного управління Головного управління державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області  з наступних питань:

14:16 25.04.2023

Віділ освіти Кролевецької міської ради отримав гуманітарну допомогу у вигляді генераторів

Відділ освіти та заклади освіти Кролевецької міської ради щиро вдячні РDUМ Рartnerschaft Deutschland-Ukraine/Moldova e. V. в особі Мозер Вікторії за надану гуманітарну допомогу у вигляді генераторів.

10:41 14.04.2023

Вхід для адміністратора