A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кролевецької міської ради

Новини

ЗІ СВЯТОМ ОСТАННЬОГО ДЗВОНИКА!

                Ось і пролунав останній дзвінок 2023…        Цьогоріч це особливе свято, адже зібратися разом ми змогли завдяки незламним воїнам, які захищають нас.       Свято Останнього дзвоника традиційно символізує закінчення навчального року. Для багатьох учнів- це успішне подолання навчальної сходинки в шкільному житті, перехід до наступного класу, а для наших випускників сьогодні – особливо пам’ятний день, адже вони прощаються зі школою й вирушають у доросле життя.

09:46 07.06.2023

Готовність закладів дошкільної освіти до літнього оздоровлення

     У Кролевецькій громаді проведено огляд готовності закладів дошкільної освіти до літнього оздоровлення. Завдяки плідній роботі керівників та колективів закладів, впорядковано прилеглі території, спортивні та ігрові майданчики. Всі перевірені заклади освіти відповідають санітарно-гігієнічним нормам та мають відповідне матеріально-технічне забезпечення для успішного проведення літнього оздоровлення.

14:11 24.05.2023

Відбувся І етап етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура")

Військово-патріотична гра "Сокіл" ("Джура") вже не один рік гуртує навколо себе юнь Кролевеччини, яка щиро зберігає пам’ять про наших гордих предків, які пером і словом, вогнем і мечем виборювали право України бути державою!

11:58 22.05.2023

День вишиванки!

     Зі святом, з Днем вишиванки! Українські традиції – одні з найкрасивіших у світі. Одягайте свої вишиванки та нехай весь світ побачить, як прекрасна наша Україна і її символи!

15:25 18.05.2023

Вхід для адміністратора