22 травня 2025 року відбулася нарада-семінар для кухарів, медичних працівників та комірників закладів дошкільної освіти щодо організації харчування під час оздоровчої кампанії.
Ключові питання наради: особливості харчування дітей у закладах освіти, постачання продуктів харчування, перспективне чотиритижневе меню для закладів дошкільної освіти, дотримання санітарних норм, впровадження постійно діючих процедур, заснованих на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках НАССР.
В нараді взяли участь представник Кролевецького відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Конотопського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Сумській області Оксана ПУРИГА та представник Кролевецького відділу безпечністю харчових продуктів та ветеринарної медицини Конотопського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Сумській області Богдан РОГОЖИН.