A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кролевецької міської ради

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, та його очікуваної вартості по закупівлі: Телевізійне й аудіовізуальне обладнання – за кодом CPV за ДК: 021:2015: 32320000-2 - (Комплекти мультимедійного обладнання для навчальних

Дата: 12.06.2024 10:36
Кількість переглядів: 149

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, та його очікуваної вартості по закупівлі: Телевізійне й аудіовізуальне обладнання – за кодом CPV за ДК: 021:2015:   32320000-2 -  (Комплекти мультимедійного обладнання для навчальних кабінетів 5-6 класів в складі: мультимедійний проектор з короткофокусним об'єктивом, інтерактивна мультимедійна дошка)   на 2024р.

 

Підстава для публікації обґрунтування: постанова Кабінету Міністрів України від 16.12.2020 № 1266 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 01.08.2013 № 631 і від 11.10.2016 №710.

 

 

Ідентифікатор закупівлі:                                  UA-2024-06-10-000463-a ІНФОРМАЦІЯ ПРО НЕОБХІДНІ ТЕХНІЧНІ, ЯКІСНІ ТА КІЛЬКІСНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ

№ з/п

Назва обладнання

Характеристики

К-ть, комплектів

1.1

Комплект мультимедійного обладнання, тип 1

 

 

 

 

 

 

 

Мультимедійний проектор з короткофокусним об’єктивом

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Інтерактивна мультимедійна дошка

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Роздільна здатність: 1024x768

Тип DC: DC3

Яскравість: не менше 4000 ANSI люмен

Коефіцієнт контрастності в Супер Еко-режимі: 15000:1

Колір дисплея: 1,07 млрд. кольорів

Джерело світла: Лампа

Термін служби джерела світла (Станд./СуперЕко): 5000/12000

Потужність лампи: не менше 240 Вт

Лінзи: F = 2,7, f = 7,15 мм

Зрушення об'єктива проектора: 130% + / - 10%

Проекційне ставлення: 0.616

Розмір зображення: 60 "- 300"

Відстань від проектора до екрану: 0,75-3,76 м (77 "за 0,96 м)

Трапецієподібне спотворення: HV

Оптичний зум: Фіксований

Чутний шум (Ехо): 25 дБ

Підтримуваний дозвіл: від VGA (640 x 480) до FullHD (1920 x 1080)

Сумісність з HDTV: 480i, 480p, 576i, 576p, 720p, 1080i, 1080p

Відеостандарти: NTSC, PAL, SECAM

Частота горизонтальної розгортки: 15 K ~ 102 КГц

Частота кадрової розгортки: 23 ~ 120 Гц

Вхід: Комп'ютер (загальні компоненти): 1

          Компонентний: 1

          Аудіовхід (3,5 мм): 1

          HDMI / HDCP: 2

          (HDMI 1.4 / HDCP 1.4)

          RS232   

Вихід: Монітор: 1

            Аудіовихід (3,5 мм): 1

            Потужність динаміка не менше: 16W

            USB типу A (живлення): 1 (5 В/1,5A)

 

Комплектація: проектор, кабель живлення, комп'ютерний кабель, пульт дистанційного керування з функція Remote Control Mouse (Дистанційне керування мишею) та Page Up/Down (попередня/наступна сторінка)та батареями, кабель HDMI не менше 10 м., кріплення до стіни.

В вартість проектора повинні бути включені послуги з транспортування, встановлення та монтажу, демонстрації працездатності проектора за місцем знаходження учбових закладів.

Гарантійний строк на лампу проектора 1 рік або 1000 годин, на проектор – не менше 36 місяців.

Надати посилання на веб-портал виробника, ділера в Україні для можливості перевірки гарантійного терміну або лист гарантію. З присутньою можливістю завантаження інструкцій, драйверів та програмного забезпечення до проектора у разі втрати, пошкодження, відсутності або неможливості зчитування носія в комплекті.

 

Інтерактивна дошка – інфрачервона, прямої проекції з керамічною поверхнею по якій можна писати маркерами сухого стирання з спеціалізованим програмним забезпеченням.

Діагональ не менше 82 дюймів з можливістю одночасної роботи щонайменше 10 користувачів на всій поверхні дошки без поділу робочої області незалежно один від одного та спеціалізованим програмним забезпеченням.

Вся активна поверхня дошки повинна бути доступна для малювання.

Можливість працювати з дошкою (малювати, керувати програмами без обмежень) будь-яким предметом, який не повинен мати елементів живлення, пальцем, долонею і не вимагає використання спеціальних маркерів та інших засобів управління.

Розмір електронної дошки не більше 1792x1290 мм

Розмір активної області не менше 1707х1205 мм

Роздільна здатність: не менше 32768x32768

Співвідношення сторін 4:3.

Сигнал інтерфейсу: USB 2.0

Живлення через USB інтерфейс з кабелем живлення не менше 6м в комплекті.

«Гарячі» клавіші: не менше 23 клавіши з кожного боку на українській мові.

Точність читання: 0,1 мм.

Час реакції: не більше 6 мс.

Поверхня інтерактивної дошки матова, антиблікова, легко очищується, антивандальна, з міцною сталевою основою, яка має високу стійкість до пошкоджень і дозволяє використовувати маркери сухого стирання.

Дошка повинна мати функціонал BYOD (Bring Your Own Device), що дозволяє учням і вчителю використовувати свої персональні пристрої (смартфони і планшетні ПК) під час роботи з дошкою з підтримкою одночасної роботи на дошці та мобільному пристрої, передача та перегляд файлів з мобільного пристрою, фотографування та предача фото, робота мобільного пристрою в режимі тач пад - віртуальна миша. Функція голосового керування

Обов’язковою є функція підключення віддалених комп’ютерів та одночасна робота з дошкою.

Дошка обов’язково повинна зберігати працездатність при частковому пошкодженні активної поверхні.

Можливість підключення до інтерактивної дошки аудіоколонок (опціонально). Наявність  Wi-Fi підключення (опціонально). Базове програмне забезпечення українською мовою для створення, перегляду та програвання інтерактивного навчального контенту. Додаткове програмне забезпечення до дошки повинно мати наступні характеристики:   - містити колекцію навчальних ігор, що призначена для використання на великих інтерактивних екранах не менше ніж від 11″ до 120″;Колекція ігор призначена для того, щоб декілька користувачів могли грати і вчитися разом, що дозволяє використовувати до не менше 10 пальців (дотиків) одночасно; Колекція повинна містити ігри, не менше 36 штук, що призначені для дітей віком від 3 до 13 років; включати в себе цілий ряд різних навчальних предметів (Ігри для STEAM: наука, технології, інженерія, мистецтво і математика); бути доступна як у версії для Windows, так і у версії для Android; Без потреби входу з персональним даними; Можливість працювати в онлайн або офлайн режимі; мати опцію переривання звуку в іграх; бути доступна з інструкціями у вигляді тексту, аудіозапису (машинне озвучення) та відео; мати доступність різних рівнів складності; мати доступність з адаптивним та масштабованим інтерфейсом для підлаштовування під різні розміри інтерактивних екранів для різних груп користувачів. (вказати назву ПЗ, виробника ПЗ).

  Відповідність вимогам МОН України та Має Гриф «Рекомендовано Міністерством освіти і науки України»

Комплектація: інтерактивна дошка, маркери, одна указка, кабель USB не менше  6м., настінне кріплення, запатентоване і адаптоване програмне забезпечення сумісне з операційними системами: Windows, MacOs, Linux.

Гарантійний термін: на інтерактивну дошку не менше 36 місяців, на поверхню дошки не менше 60 місяців.

Надати посилання на веб-портал виробника або його ділера в Україні для перевірки. З присутньою можливістю завантаження інструкцій, драйверів та програмного забезпечення до інтерактивної дошки у разі втрати, пошкодження, відсутності або неможливості зчитування носія в комплекті з інтерактивною дошкою.

 

29

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Технічні характеристики:

1. Товар повинен бути новим (таким, що не був у використанні).

1.1. Всі основні  компоненти  товару повинні бути оригінальними, заміна компонентів на не неоригінальні забороняється.

1.2. Транспортні послуги та інші витрати (пакування, тощо) повинні здійснюватися за рахунок Продавця, про що має бути надане підтвердження в складі тендерної пропозиції.

      1.3. Доставку, встановлення, введення в експлуатацію, підключення обладнання та демонстрацію працездатності здійснює Постачальник за місцезнаходженням учбових закладів.

 

Обгрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:

 

Очікувана вартість предмету закупівлі:

"Комплекти мультимедійного обладнання для навчальних кабінетів 5-6 класів в складі: мультимедійний проектор з короткофокусним об'єктивом, інтерактивна мультимедійна дошка" за кодом СРV за ДК021:2015:  032320000-2 — Телевізійне й аудіовізуальне обладнання  визначено з урахуванням положень Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженого наказом Уповноваженого органу № 275 від 18.02.2020. Закупівля проводиться на очікувану вартість, яка визначена з урахуванням ринкових цін на даний вид товару на момент оголошення закупівлі.

При визначенні очікуваної вартості застосовувався метод порівняння ринкових цін, після збору та аналізу цінової інформації реального ринку товару, був проведений аналіз закупівель аналогічних товарів через офіційний портал оприлюднення інформації про публічні закупівлі України системи Prozorro, запиту цінових пропозицій (ФОП Коршунова Н.М., ФОП Мамочка Р.Ю., ТОВ "Інтер Системс", ТОВ "Товари для школи",  Холдингова компанія "БІ-про"

Розмір бюджетного призначення сформований з урахуванням обсягів наявної потреби товару на 2024 рік.

Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: 1389012,00 грн. з ПДВ.


« повернутися

Вхід для адміністратора