A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кролевецької міської ради

Відпочинок у Закарпатті

Дата: 16.02.2024 10:38
Кількість переглядів: 55

У січні-лютому 2024 року 24 дитини Кролевецької міської територіальної громади оздоровилися у Комунальному некомерційному підприємстві "Закарпатський обласний дитячий санаторій "Малятко", який комплексно проводить лікування, профілактику та реабілітацію дітей шкільного віку.

П’ятиразове харчування, апаратна фізіотерапія, терапевтичні вправи та масаж, верхова їзда на конях, реабілітація, а також різноманітні заходи, спрямовані на спілкування, творчість, оздоровчу фізкультуру – все це було доступне для наших дітей. Щодня з дітьми працювали психологи, які проводили тренінги з елементами арт-терапії. Керівництво та колектив санаторію «Малятко» докладав всіх зусиль для того, щоб перебування дітей на оздоровленні в закладі було максимально цікавим та корисним.

Протягом оздоровлення школярі здійснили цікаві екскурсії в Мукачівський замок, бункер "Лінія Арпада", Ужгородський замок, музей під відкритим небом "Старе Село", парк Шенборна "Воєводино".

Батьки і діти Кролевецької громади вдячні керівництву Сумської обласної ради, колективу санаторію "Малятко" за надану можливість відпочити групі дітей у Закарпатській області.


« повернутися

Вхід для адміністратора