A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кролевецької міської ради

Нагороджено кращих учнів області

Дата: 22.04.2019 16:49
Кількість переглядів: 26

    19 квітня 2019 року в Сумському обласному академічному театрі драми та музичної комедії ім. М.С. Щепкіна відбулося обласне свято нагородження учнів-переможців Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін, конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів – членів Малої академії наук України, що стало підсумком роботи дитячих та педагогічних колективів Сумської області за 2018-2019 навчальний рік. На адресу юних інтелектуалів області, які в цей день отримували відзнаки, педагогів-наставників, які підтримують у вихованцях творчий вогник, звучало багато теплих привітань та побажань від керівників області.

    Дипломами І, ІІ, ІІІ ступенів відзначено 20 учнів Кролевецької спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів 1 Кролевецької міської ради, Кролевецької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2 ім. М.О. Лукаша Кролевецької міської ради, опорного закладу «Кролевецький ліцей №3» Кролевецької міської ради, Кролевецької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 5 Кролевецької міської ради, які посіли 24 призові місця в ІІІ етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін, 3 призові місця в ІV етапі та 2 призові місця в ІІ етапі конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів – членів Малої академії наук України.

   Учениця 8 класу Кролевецької спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 1 Ковтун Анастасія та учениця 10 класу Кролевецької спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 1 Сущенко Анна, учень 9 класу Кролевецької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2 ім. М.О. Лукаша Яценко Аркадій, які посіли по 3 призові місця в ІІІ етапі олімпіад, та учениця 11 класу  опорного закладу «Кролевецький ліцей №3» Носкова Анастасія, яка виборола абсолютну першість в  ІV етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з трудового навчання, відзначені в номінації «Ерудит» та нагороджені цінними подарунки.

  За вагомий внесок у роботу з обдарованою учнівською молоддю та високу професійну майстерність у підготовці учнів до олімпіад та конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт МАН 18 педагогів закладів освіти Кролевецької міської ради відзначено Грамотами Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації.

Вітаємо переможців та педагогів-наставників і бажаємо подальших звершень та перемог!!!

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора