A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кролевецької міської ради

Компетентнісний підхід до викладання предмету «Основи здоров’я» як умова успішного формування в учнів життєвих навичок

Дата: 09.10.2018 16:30
Кількість переглядів: 23

Відповідно до плану роботи методичного кабінету управління освіти, молоді, спорту, культури і туризму Кролевецької міської ради на 2018 рік, 09 жовтня 2018 року  на базі Кролевецького міжрайонного управління водного господартва  відбулося методичне об’єднання  учителів основ здоров’я закладів загальної середньої освіти Кролевецької міської ради з теми «Компетентнісний підхід до викладання предмету «Основи здоров’я» як умова успішного формування в учнів життєвих навичок».

Лисенко І.В., методист методичного кабінету, ознайомила присутніх із планом роботи. Скіпочка І.О., головний спеціаліст управління водного господарства, провела екскурсію Кролевецьким міжрайонним управлінням водного господарства та розповіла про напрями екологічної роботи та  співпрацю з громадськими організаціями та закладами освіти.

У ході проведення методичного об’єднання виступила Прядко Н.В., керівник МО, з питання «Компетентнісний підхід до викладння предмету «Основи здоров’я» як умова успішного формування в учнів життєвих навичок». Під час проведення «круглого столу» учителі поділилися власними напрацюваннями зі створення ситуативних вправ та обмінялись думками щодо прийомів їх використання під час уроків.


« повернутися

Вхід для адміністратора