A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кролевецької міської ради

Методичний порадник для вчителів історії, які викладають в 11 класі

Дата: 13.02.2019 16:26
Кількість переглядів: 36

     Відповідно до плану роботи методичного кабінету управління освіти, молоді, спорту, культури і туризму Кролевецької міської ради на 2019 рік 12 лютого 2019 року на базі Кролевецької спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №1   відбувся методичний порадник «Особливості підготовки учнів до ЗНО, ДПА з історії України в 2019 році».

   У методичному пораднику взяли участь учителі історії закладів загальної середньої освіти Кролевецької міської ради, які викладаються історію в 11 класі. Керівник методичного об’єднання  Сергієнко М.Г. акцентувала увагу вчителів на: характеристиці сертифікаційної роботи з історії; методиці роботи з тестовими завданнями з історії України; способах формування хронологічних, картографічних умінь учнів; тестових завданнях, які передбачають опрацювання фрагментів історичних джерел; формах і видах завдань державної підсумкової атестації та зовнішнього незалежного оцінювання; конкретизації історико-географічних знань про об’єкти минулого, усвідомлення причинно-наслідкових зв’язків і значення подій, явищ і процесів, зумовлених просторовим розташуванням об’єктів.

    Учасники методичного порадника поділилися досвідом роботи щодо підготовки учнів до ДПА, ЗНО з історії України. По закінченню роботи учителі отримали методичні рекомендації, розроблені методистом з історії навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку СОІППО Третьяковою О.В., та корисні інтернет-посилання щодо підготовки учнів до ДПА/ЗНО з історії України.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора