A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кролевецької міської ради

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, та його очікуваної вартості по закупівлі: М`ясо – за кодом CPV за ДК 021:2015 – 15110000-2- (Філе куряче охолоджене) на 2023р.

Дата: 20.01.2023 16:23
Кількість переглядів: 64

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, та його очікуваної вартості по закупівлі: М`ясо – за кодом CPV за ДК 021:2015 – 15110000-2- (Філе куряче охолоджене) на 2023р.

 

Підстава для публікації обґрунтування: постанова Кабінету Міністрів України від 16.12.2020 № 1266 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 01.08.2013 № 631 і від 11.10.2016 №710.

 

 

 Ідентифікатор закупівлі:                       UA-2023-01-18-010450-a

ІНФОРМАЦІЯ ПРО НЕОБХІДНІ ТЕХНІЧНІ, ЯКІСНІ ТА КІЛЬКІСНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ

Найменування товару

Кількість, кг.

Вимоги до предмету закупівлі

Якість товару, що є предметом закупівлі має відповідати діючим на території України державним стандартам

Філе куряче охолоджене

4100,00

Філе куряче повинне бути охолоджене, вищого ґатунку. Нежирне біле м'ясо без кісточки, з курячої грудинки. Філе повинно бути очищеним, не ушкодженим, цілим, без сторонніх запахів, не обвітрене, без деформацій, потемніння та послезніння структури тканини. Без синтетичних барвників, ароматизаторів, підсилювачів смаку, підсолоджувачів, консервантів, ГМО, не шприцьовані. Відповідно до діючого ДСТУ на даний вид товару. Обов’язкова наявність посвідчення про якість. Відповідність вимогам діючого санітарного законодавства України, нормам харчування.

Кожна партія товару поставляється з документами, що підтверджують їх якість та безпеку (посвідчення/ декларація виробника про якість, санітарно-гігієнічні висновки, тощо).

Вміст токсичних елементів, гормональних препаратів і пестицидів у м’ясі свинини не повинен перевищувати допустимих  рівнів, встановлених Міністерством охорони здоров’я України.

 

В складі тендерної пропозиції учасник повинен надати:

- копію відповідного дозволу або копію ліцензії на право займатися відповідною діяльністю (у випадках передбачених законодавством)

- документ виданий на ім’я учасника про затвердження рішення щодо здійснення державної реєстрації потужності та присвоєний їй особистий реєстраційний номер або експлуатаційний дозвіл.

- копію Акту перевірки транспортних засобів ( не менше двох рефрижераторів), складеного за результатами планового (позапланового) заходу державного контролю (інспектування) стосовно додержання операторами ринку гігієнічних вимог щодо поводження з харчовими продуктами (без недоліків чи невідповідностей) виданий не раніше 2022 року;

- позитивний Акт складений за результатами проведення планового (позапланового) заходу державного контролю (інспектування) стосовно додержання операторами ринку вимог законодавства про харчові продукти та корми, здоров’я та благополуччя тварин виданий не раніше 2022 року;

- позитивний Акт складений за результатами державного контролю у формі аудиту постійно діючих процедур, заснованих на принципах HACCP виданий не раніше 2022 року;

- копію  сертифікату виданого на імʼя учасника на систему управління якістю, що підтверджує відповідність запровадженої системи  ДСТУ ISO 9001:2015 “Системи управління якістю”. Звіт за результатами останнього аудиту.

- копію сертифікату виданого на імʼя учасника на систему управління безпечністю харчових продуктів, що підтверджує відповідність запровадженої системи ДСТУ ISO 22000:2019 (ISO 22000:2018 IDT) “Системи управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги до будь-якої організації в харчовому ланцюгу”. Звіт за результатами останнього аудиту.

- копію сертифікату виданого на імʼя учасника на систему екологічного управління, що підтверджує відповідність запровадженої системи  ДСТУ ISO 14001:2015 “Системи екологічного управління. Звіт за результатами останнього аудиту.

- копію сертифікату виданого на імʼя учасника на систему управління безпекою ланцюга постачання, що підтверджує відповідність запровадженої системи ДСТУ ISO 28000:2008 (ISO 28000:2007, IDT) “Системи управління безпекою ланцюга постачання”. Звіт за результатами останнього аудиту.

- копію сертифікату виданого на імʼя учасника на систему управління охороною здоров’я та безпекою праці, що підтверджує відповідність запровадженої системи ДСТУ ISO 45001:2019 “Системи  управління охороною здоров’я та безпекою праці. Вимоги та настанови щодо застосування”. Звіт за результатами останнього аудиту.

Обгрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:

 

Очікувана вартість предмету закупівлі:

"Філе куряче охолоджене за кодом СРV за ДК021:2015: 15110000-2- М'ясо; відповідний код СРV за ДК021:2015 -15112130-6 - Курятина" визначено з урахуванням положень Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженого наказом Уповноваженого органу № 275 від 18.02.2020. Закупівля проводиться на очікувану вартість, яка визначена з урахуванням ринкових цін на даний вид товару на момент оголошення закупівлі.

При визначенні очікуваної вартості застосовувався метод порівняння ринкових цін, після збору та аналізу цінової інформації реального ринку товару, був проведений аналіз закупівель аналогічних товарів через офіційний портал оприлюднення інформації про публічні закупівлі України системи Prozorro, запиту цінових пропозицій з урахуванням віддаленого розташуванням закладів освіти Кролевецької міської територіальної громади.

Розмір бюджетного призначення сформований з урахуванням обсягів наявної потреби товару на 2023 рік.

Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: 751899,00 грн. з ПДВ.


« повернутися

Вхід для адміністратора