A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кролевецької міської ради

Стартувало пробне ЗНО-2020

Дата: 15.06.2020 13:18
Кількість переглядів: 11

    Пробне ЗНО з української мови та літератури, заплановане на 15 червня,  в онлайн-режимі не можуть здати абітурієнти через технічні проблеми з сайтами Українського та регіональних центрів оцінювання якості освіти.

  Сайти Українського та регіональних центрів оцінювання якості освіти наразі не витримують навантаження. «Щойно кількість відвідувачів зменшиться - сайти відновлять свою роботу», - розповіли в МОН.

   Завантажити тестовий зошит, бланк відповідей з української мови і літератури та занести свої відповіді до сервісу визначення результатів учасники можуть до 18:00 19 червня.

    Якщо не вдається зайти в особисті кабінети учасників пробного ЗНО на сайті регіонального центру оцінювання якості освіти, зошит можна буде завантажити і скористатися сервісом визначення результатів на сайті Українського якості освіти центру оцінювання.

    Тестові зошити учасників ЗНО знаходяться на пунктах проведення пробного ЗНО, інформацію про можливість отримання цих зошитів розміщено в особистих кабінетах учасників.

    Ознайомитися з процедурою проведення пробного ЗНО учасники можуть за посиланням. УЦОЯО також підготує додаткові інформаційні матеріали, щодо особливостей поводження на пунктах тестувань в умовах карантинних обмежень.

    Міністерство освіти і науки спільно із Міністерством фінансів готують порядок повернення коштів учасникам пробного ЗНО через зміну формату проведення  (детальніше –  за посиланням).

   Урядовці запевнюють, що учасникам пробного ЗНО, яке заплановано на 15 і 17 червня, будуть повернуті кошти через неможливість проведення пробного ЗНО у закладах освіти. Таке доручення Уряду дав Президент Володимир Зеленський 13 червня 2020 року.

   Детальну інформацію щодо ЗНО можна дізнатися на сайті Українського центру оцінювання якості освіти та Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора