A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кролевецької міської ради

Методичний порадник вчителів та асистентів вчителів інклюзивних класів

Дата: 12.01.2019 16:15
Кількість переглядів: 23

   11.01.2019 р. на базі управління освіти, молоді, спорту, культури і туризму   Кролевецької ОТГ відбувся методичний порадник для асистентів вчителів та вчителів, що працюють  в інклюзивних класах на тему: «Робота з нормативно-правовими документами. Ведення службової документації асистента вчителя».

   До уваги педагогів була запропонована доцільна інформація щодо напрямків роботи та взаємодії з дітьми з ООП. До складу робочої групи увійшли вчителі початкових класів, асистенти вчителів шкіл та дошкільних закладів.

   Методист методичного кабінету управління освіти, молоді, спорту, культури і туризму Кролевецької міської ради Чуприна Т.В. розповіла про основні положення нормативно-правової документації, якими має користуватися асистент вчителя в своїй роботі.

  Керівник методичого обє’днання,асистентів вчителів Бруяка Ю.С., поділилася досвідом та ознайомила присутніх з вимогами ведення службової документації спеціалістів.

   Асистент вчителя  Реутенського дошкільного закладу освіти С.В. Мацак надала цінну інформацію щодо напрямків роботи з дитиною з ООП дошкільного віку та запропонувала практичні рекомендації встановлення міжособистісної взаємодії з метою покращення процесу соціалізації дитини.

   Асистент вчителя Кролевецької СШ І-ІІІ ступенів №3, Савіна А.А., поділилася досвідом роботи з дітьми, що мають  прояви аутичого спектру.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора