A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кролевецької міської ради

Підведено підсумки обласного етапу Всеукраїнського огляду-конкурсу дитячих закладів оздоровлення та відпочинку

Дата: 19.09.2019 16:12
Кількість переглядів: 15

         За результатами обласного етапу Всеукраїнського огляду-конкурсу дитячих закладів оздоровлення та відпочинку, у якому взяли участь 69 закладів, пришкільний табір «Веселка» Кролевецької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 ім. М. О. Лукаша  Кролевецької міської ради (директор Ілляшенко І.М., керівник пришкільного табору  Школа О.Д.) посів ІІ місце в номінації «Дитячі пришкільні табори».

Матеріали, які були  представлені на конкурс керівником пришкільного табору «Веселка» Школою О.Д., вирізнялися змістовним описовим звітом про організацію оздоровлення та відпочинку дітей, наявністю документів, що регламентують здійснення оздоровчо-відпочинкової кампанії, відповідністю форм і методів виховної роботи з дітьми їх віковим особливостям, естетичністю оформлення. Заслуговує на увагу й відеофільм про літній відпочинок  дітей у пришкільному  таборі.

 Управління освіти, молоді, спорту, культури і туризму Кролевецької міської ради вітає адміністрацію та педагогічний колектив Кролевецької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 ім. М. О. Лукаша  Кролевецької міської ради з перемогою.

Бажаємо натхнення та подальших творчих успіхів!


« повернутися

Вхід для адміністратора