A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кролевецької міської ради

Методичний порадник «Особливості підготовки учнів до ЗНО з хімії та біології в 2019 році»

Дата: 21.02.2019 14:08
Кількість переглядів: 15

    Відповідно до плану роботи методичного кабінету управління освіти, молоді, спорту, культури і туризму Кролевецької міської ради на 2019 рік 20 лютого 2019 року на базі Кролевецької спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №1   відбувся методичний порадник «Особливості підготовки учнів до ЗНО з хімії та біології в 2019 році».

    У методичному пораднику взяли участь учителі хімії та біології закладів загальної середньої освіти Кролевецької міської ради, які викладають хімію та біологію в 11 класі. Під час заходу Івашина Н.В., керівник методичного об’єднання, ознайомила присутніх з нормативно-правовою базою організації та проведення зовнішнього незалежного оцінювання 2019, охарактеризувала сертифікаційні роботи з біології та хімії ЗНО-2019. Під час практичної частини порадника була проведена порівняльна характеристика програм ЗНО 2019 та 2020 років.

    Досвідом роботи щодо підготовки учнів до складання зовнішнього незалежного оцінювання з хімії та біології учасники методичного порадника поділилися в ході проведення майстер-класу «Я роблю так…».

   По закінченню роботи учителі отримали методичні рекомендації щодо підготовки учнів до складання зовнішнього незалежного оцінювання з хімії та біології та посилання на інтернет-джерела, зміст яких націлений на допомогу учням підготуватися до зовнішнього незалежного оцінювання з предметів.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора