A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кролевецької міської ради

Семінар вихователів закладів дошкільної освіти «Вихователів раннього віку» - «Сучасні підходи до розвитку дітей раннього віку»

Дата: 07.12.2018 15:31
Кількість переглядів: 23

7 грудня 2018 року на базі Кролевецького закладу дошкільної освіти (ясла-садок) №7 Кролевецької міської ради відбулося засідання міського методичного об'єднання «Вихователів раннього віку»  за темою  «Сучасні підходи до розвитку дітей раннього віку», у якому брали участь вихователі закладів дошкільної освіти та навчально-виховних комплексів.

 Усі батьки мріють, щоб їхні діти виросли здоровими, щасливими й добрими людьми; щоб вони могли сповна насолоджуватися життям і радіти кожному дню, були впевнені в собі й здатні протистояти труднощам.

Заняття, проведені педагогами закладу дошкільної освіти (ясла-садок) №7, насичені добротою та ніжністю, яка передається дітям і сприяє розвитку інтересу до природи, підтримує здатність відчувати красиве в природному довкіллі, розвитку сенсорно-перцептивної сфери особистості дитини. Разом з вихователями діти в ігровій формі допомагали лісовим звірям, збирали для них гостинці, складали килимки, пірамідки (заняття з дітьми другого року життя на тему «До білочки на іменини», вихователь Босанець С.В.), перетворювались у піщинки, поглиблювали уявлення про якості та властивості піску (заняття з дітьми третього року життя, вихователь Романенко І.С. на тему «Щоб навчатись, розвиватись – будемо з пісочком гратись»), перетворювались в маленьких мишок й допомагали навести лад в кімнаті, залатати ковдру, знайти будинок для мишок (заняття з дітьми третього року життя на тему «Мишенята помічники», вихователь Зима Н.Ю.).

Позитивні емоції та приємні враження викликали побачені присутніми заняття. Керівник методичного об’єднання, вихователь-методист закладу дошкільної освіти (ясла-садок) №10 «Горобинка» Кролевецької міської ради Бортник Л.І., дала можливість присутнім перетворитись в дітей: провела ритмічне привітання, гру «Відгукнись на ім’я». На завершення Бортник Л.І. провела бесіду-консультацію «Сучасні підходи до розвитку дітей раннього віку», нагадала методики, які використовують у роботі з дітьми раннього віку та порадила корисну літературу. Присутні обмінювались досвідом та думками, а доброзичлива атмосфера сприяла покращенню настрою та викликала щирі посмішки присутніх.

Семінар пройшов вдало та досяг позитивної завершеності завдяки злагодженій роботі працівників закладу та учасників семінару.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора