A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кролевецької міської ради

Семінар вихователів закладів дошкільної освіти «Вихователів раннього віку» - «Сучасні підходи до розвитку дітей раннього віку»

Дата: 07.12.2018 15:31
Кількість переглядів: 108

Фото без опису7 грудня 2018 року на базі Кролевецького закладу дошкільної освіти (ясла-садок) №7 Кролевецької міської ради відбулося засідання міського методичного об'єднання «Вихователів раннього віку»  за темою  «Сучасні підходи до розвитку дітей раннього віку», у якому брали участь вихователі закладів дошкільної освіти та навчально-виховних комплексів.

 Усі батьки мріють, щоб їхні діти виросли здоровими, щасливими й добрими людьми; щоб вони могли сповна насолоджуватися життям і радіти кожному дню, були впевнені в собі й здатні протистояти труднощам.

Заняття, проведені педагогами закладу дошкільної освіти (ясла-садок) №7, насичені добротою та ніжністю, яка передається дітям і сприяє розвитку інтересу до природи, підтримує здатність відчувати красиве в природному довкіллі, розвитку сенсорно-перцептивної сфери особистості дитини. Разом з вихователями діти в ігровій формі допомагали лісовим звірям, збирали для них гостинці, складали килимки, пірамідки (заняття з дітьми другого року життя на тему «До білочки на іменини», вихователь Босанець С.В.), перетворювались у піщинки, поглиблювали уявлення про якості та властивості піску (заняття з дітьми третього року життя, вихователь Романенко І.С. на тему «Щоб навчатись, розвиватись – будемо з пісочком гратись»), перетворювались в маленьких мишок й допомагали навести лад в кімнаті, залатати ковдру, знайти будинок для мишок (заняття з дітьми третього року життя на тему «Мишенята помічники», вихователь Зима Н.Ю.).

Позитивні емоції та приємні враження викликали побачені присутніми заняття. Керівник методичного об’єднання, вихователь-методист закладу дошкільної освіти (ясла-садок) №10 «Горобинка» Кролевецької міської ради Бортник Л.І., дала можливість присутнім перетворитись в дітей: провела ритмічне привітання, гру «Відгукнись на ім’я». На завершення Бортник Л.І. провела бесіду-консультацію «Сучасні підходи до розвитку дітей раннього віку», нагадала методики, які використовують у роботі з дітьми раннього віку та порадила корисну літературу. Присутні обмінювались досвідом та думками, а доброзичлива атмосфера сприяла покращенню настрою та викликала щирі посмішки присутніх.

Семінар пройшов вдало та досяг позитивної завершеності завдяки злагодженій роботі працівників закладу та учасників семінару.

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 


« повернутися

Вхід для адміністратора