A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кролевецької міської ради

Інформація про проведений ремонт харчоблоків у закладах освіти Кролевецької міської ради

Дата: 10.11.2020 15:26
Кількість переглядів: 20

   Нові вимоги до організації харчування дітей у закладах загальної середньої та дошкільної освіти потребують відповідних умов щодо оснащення харчоблоків.

  Комфорт та безпечні умови для дітей і персоналу, сучасне обладнання – основні напрямки співпраці педагогічних колективів, управління освіти, молоді, спорту, культури і туризму  та Кролевецької міської ради.

   За кошти місцевого бюджету в період підготовки закладів освіти до нового навчального року проведені ремонтні роботи харчоблоків у Кролевецькій спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів №1, Кролевецькому навчально-виховному компексі №6 «загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – заклад дошкільної освіти», Кролевецькій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №2 ім.О.М.Лукаша, Реутинській гімназії, опорному закладі «Кролевецький ліцей №3» та Кролевецькій філії №1 ОЗ «Кролевецький ліцей №3» на загальну суму 330,2 тис.грн. Під час оновлення приміщень проведено заміну плитки на стінах та підлозі, електропроводки, ремонт вентиляційної системи, облаштування нової системи водопостачання.

   Для забезпечення додаткових зручностей працівників харчоблоків закладів придбано холодильники, холодильні шафи, тістоміси, різальні машини, столи та стелажі виробничі, посуд на загальну суму 113,9 тис.грн.

  Спільна робота щодо облаштування харчоблоків з Кролевецькою міською радою планується продовжуватися і в подальшому.


« повернутися

Вхід для адміністратора