A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кролевецької міської ради

Підвищення ефективності роботи вчителів іноземної мови для забезпечення якості освіти в умовах НУШ

Дата: 05.11.2018 15:21
Кількість переглядів: 25

     Сучасне суспільство вимагає від учителя бути не лише джерелом енциклопедичних знань, які він доносить до учня, а виконувати роль організатора, наставника, який навчить вчитися. Сучасний педагог – це професіонал,  він має бути і артистом, і художником, і письменником, і співаком, але при всьому цьому завжди залишатися і учнем. Хороший учитель постійно повинен продовжувати вчитися: працювати над собою, спілкуватися з дітьми, готуватися до уроку. Саме вміння вчитися, пізнавати нове, ділитися досвідом та напрацюваннями презентували учителі англійської мови закладів загальної середньої освіти Кролевецької міської ради в рамках семінару-практикуму, який відбувся 02 листопада 2018 р. на базі Кролевецького навчально-виховного комплексу №6.

Досвідом роботи з проблеми «Особливості викладання  англійської мови в початкових класах» поділилась Петренко Н.М., учитель англійської мови Кролевецького навчально-виховного комплексу №6. Також учителі ознайомилися з питаннями, які підготували учасники семінару: «Розвиток навичок читання в учнів початкової школи методом фоніксів» (Бабич Т.А., учитель англійської мови Кролевецької спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №1) та «Розвиток навичок говоріння в учнів початкової школи» (Смик Л.І., учитель англійської мови Кролевецької спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №1).

Девізом практичного заняття стали слова відомого педагога  В. О. Сухомлинського «Навчайте граючись, а граючи навчайте». Гапич К.Ю, учитель англійської мови Кролевецького навчально-виховного комплексу №6, провела майстер-клас на тему «Сучасні методи навчання іноземним мовам», під час якого присутні ще раз впевнилися у тому, що іноземна мова – це  яскраві кольори, діяльність і задоволення. Також учасники семінару отримали інформацію щодо проведення ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з іноземних мов.

Під час підведення підсумків учителі підкреслили актуальність та важливість обговореної проблеми, відмітили практичну направленість семінару.


« повернутися

Вхід для адміністратора