A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кролевецької міської ради

Семінар вихователів закладів дошкільної освіти «Школа молодого вихователя» на тему «Новації фізкультурно-оздоровчої діяльності»

Дата: 19.03.2019 15:12
Кількість переглядів: 16

    19 березня 2019 року на базі Кролевецького навчально-виховного комплексу №6 «загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – заклад дошкільної освіти (ясла-садок)» Кролевецької міської ради відбулося засідання міського методичного об'єднання вихователів  за темою «Новації фізкультурно-оздоровчої діяльності», у якому брали участь вихователі закладів дошкільної освіти та навчально-виховних комплексів Кролевецької міської ради.

     Цікавим пізнавальним досвідом роботи з фізкультурно-оздоровчої діяльності поділились з присутніми вихователі НВК №6. Заступник директора з навчально-виховної роботи Л.В. Яковенко ознайомила з планом роботи семінару. Перший вид діяльності, яку мали змогу побачити присутні – пальчикові ігри «Пальчики розважаються». Під керівництвом вихователя Т.В. Кисіль діти раннього дошкільного віку створювали знайомі образи з допомогою пальців, гралися з іграшковими звірятами з казкового будинку, виконували масаж долоньок горішками від білочки.  Діти різновікової групи під керівництвом вихователя М.О. Корнієнко подорожували з казковим гостем Капітошкою. «Морська пригода» сприяла розслабленню м’язів рук, за допомогою рук діти створювали хвилі, кораблики на воді, плескали по воді, занурювали руки, хлюпали ними. Велике задоволення отримали діти від заняття. Вихователь А.М. Смоголь провела для дітей старшого дошкільного віку цікаву динамічну паузу з елементами хатха-йоги для укріплення м’язів тіла, формування правильної постави та дихання. Останній вид діяльності показала вихователь О.В. Данильчук - «Фітбол-гімнастика» для дітей старшого дошкільного віку, де діти подорожували містами України на великих м’ячах. Різновид вправ сприяли не лише оздоровленню дітей, а й отриманню задоволення. Всі заняття проходили під музичний супровід, що сприяло заспокоєнню та покращенню настрою дітей та гостей семінару.

    На завершення, керівник методичного об’єднання Т.В. Кобизька провела з учасниками семінару вправи для налаштування педагогів на активну роботу, створення позитивного настрою та закріплення традиційних та нетрадиційних форм фізкультурно-оздоровчої роботи.

     Присутні виразили щиру подяку вихователям, які підготували  чудові заняття й новий підхід до фізкультурно-оздоровчого розвитку дітей. Слова вдячності також лунали для Яковенко Л.В. та Кобизької Т.В. за чудову організацію семінару та гарний настрій.

ФОТОЗВІТ


« повернутися

Вхід для адміністратора