A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кролевецької міської ради

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, та його очікуваної вартості по закупівлі:44110000-4 - Конструкційні матеріали - Фасадна акрилова фарба кольорова, штукатурка декоративна мінеральна, фарба грунтуюча кольорова, фаса

Дата: 11.08.2023 15:09
Кількість переглядів: 27

         Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, та його очікуваної вартості по закупівлі:44110000-4 - Конструкційні матеріали  - Фасадна акрилова фарба кольорова, штукатурка декоративна мінеральна, фарба грунтуюча кольорова, фасадна акрилова фарба біла, суміш для приклеювання та захисту плит із мінеральної вати, фарба грунтуюча біла, емульсія еластична, силікатна лугостійка фарба фасадна, еластична клеюча суміш, штукатурка декоративно-мозаїчна полімерна, грунтовка глибокого проникнення на 2023р.

Підстава для публікації обґрунтування: постанова Кабінету Міністрів України від 16.12.2020 № 1266 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 01.08.2013 № 631 і від 11.10.2016 №710.

 

 

 Ідентифікатор закупівлі:                                          UA-2023-08-08-007418-a

 

ІНФОРМАЦІЯ ПРО НЕОБХІДНІ ТЕХНІЧНІ, ЯКІСНІ ТА КІЛЬКІСНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ

№ з/п

Найменування

Технічні характеристики

Кількість,

1

Штукатурка декоративна мінеральна Ceresit CT 137

Штукатурка призначена для оздоблення фактурою «камінець» бетонних, цементно-піщаних,

цементно-вапняних, гіпсових та інших мінеральних повер-хонь усередині та зовні будівель. Рекомендується застосовувати для влаштування декоративного шару в системі фасадної теплоізоляції. Склад: полімерцементна суміш із мінеральними наповнювачами та модифікаторами.

Витрата води

для приготування

розчинової суміші:

- зерно 1,5 мм: 5,0–5,25 л води

на 25 кг сухої суміші

- зерно 2,0 мм: 4,5–5,0 л води

на 25 кг сухої суміші

- зерно 2,5 мм: 4,25–4,75 л води

на 25 кг сухої суміші

Термін придатності

розчинової суміші: не менше 60 хвилин

Температура застосування

розчинової суміші: від +5 °C до +30 °C

Міцність зчеплення

з основою (повітряно-сухі

умови, через 28 діб): не менше 0,5 МПа

Морозостійкість: не менше 75 циклів

Коефіцієнт водопоглинання: не більше 0,5 кг/(м2 · год0,5)

Паропроникність: не менше 0,05 мг/(м · год · Па).

ДСТУ Б В.2.7-126:2011.

 

 

 

7569 кг.

2

Фарба грунтуюча Ceresit CT 16 кольорова

Фарба ґрунтуюча застосовується для створен-ня контактно-адгезійного шару на мінеральних та органо-вмісних поверхнях (бетон, цегла, цементно-вапняні чи піщані штукатурки, гіпсокартон, ДВП, ДСП, OSB-поверхні,пофарбовані водно-дисперсійними чи алкідними фарбами), їх зміцнення, зменшення і вирівнювання водопоглинання, а також для зручності процесу формування фактури декоративних штукатурок. Рекомендується для консервації фасадів на зимовий період. Найкраще підходить для

влаштування систем утеплення – перед нанесенням тонкошарових декоративних штукатурок. Склад: дисперсія синтетичних смол

і наповнювачів:

Густина: не менше ніж 1,45 кг/л

Колір: білий

Температура основи

під час застосування: від +5 °С до +30 °С

Час висихання до ступеня 3: від 4 до 6 годин

Коефіцієнт опору

дифузії водяної пари μ: близько 120

Витрата: від 0,3 до 0,75 кг/м2.

 

805 л.

3

Фасадна акрилова фарба Ceresit CT 46 біла

  • Для фарбування систем фасадної теплоізоляції (з мінераловатним або пінополістирольним утеплювачем), поверхонь огороджувальних конструкцій з ніздрюватого бетону або інших пористих матеріалів, а також при реконструкції фасадів історичних архітектурних пам’яток. Тип фарби: фасадна.
  • Фарбований матеріал: бетон, цегла, штукатурка, пофарбовані поверхні.
  • Область застосування: для внутрішніх робіт, для зовнішніх робіт.
  • Основа фарби: акрилова, силікатна, силіконова.
  • Витрата: 5...11 м2/л.
  • Щільність: 1.4 кг/л.
  • Температура застосування: 5...30 °C.
  • Температура зберігання: 5...35 °C.

 

534 кг.

4

Суміш для приклеювання та захисту плит із мінеральної вати Ceresit CT 190

призначена для приклеювання мінераловатних плит та влаштування гідрозахисного армованого шару при утепленні фасадів будівель та споруд. Технічні характеристики - стійка до атмосферних впливів висока адгезія до мінеральних основ паропроникна зручність та простота у використанні пластична, легко наноситься

3564 кг

5

Фарба грунтуюча Ceresit CT 16 біла

Фарба ґрунтуюча застосовується для створен-ня контактно-адгезійного шару на мінеральних та органо-вмісних поверхнях (бетон, цегла, цементно-вапняні чи піщані штукатурки, гіпсокартон, ДВП, ДСП, OSB-поверхні, пофарбовані водно-дисперсійними чи алкідними фарбами), їх зміцнення, зменшення і вирівнювання водопоглинання, а також для зручності процесу формування фактури декоративних штукатурок. Рекомендується для консервації фасадів на зимовий період. Найкраще підходить для

влаштування систем утеплення – перед нанесенням тонкошарових декоративних штукатурок. Склад: дисперсія синтетичних смол

і наповнювачів:

Густина: не менше ніж 1,45 кг/л

Колір: білий

Температура основи

під час застосування: від +5 °С до +30 °С

Час висихання до ступеня 3: від 4 до 6 годин

Коефіцієнт опору

дифузії водяної пари μ: близько 120

Витрата: від 0,3 до 0,75 кг/м2.

 

372 кг

6

Емульсія елестична Ceresit CC 83

Додається до відповідних за призначенням сухих будівельних сумішей для модифікації розчинових сумішей, а саме для надання розчинам властивості деформуватися (змінювати розміри та форму) зі збереженням цілісності. Еластифікація суттєво знижує крихкість і схильність до тріщиноутворення, підвищує фізико-механічні властивості, хімічну й температурну стійкість. За використання забезпечує комплексну дію, що проявляється в модифікації властивостей основного функціонального шару та покращенні робочих властивостей розчинових сумішей під час нанесення (пластичність, тиксотропність, адгезія). Склад: водна дисперсія синтетичних полімерів Густина дисперсії: близько 1,03 кг/л Час використання розчинової полімерцементної суміші зі звичайним строком тверднення з додаванням Ceresit СС 83: близько 45 хвилин Температура основи: від +5 °С до +30 °С Максимальна витрата: не більше ніж 2 л на 25 кг сухої суміші.

 

104 л.

7

Силікатна лугостійка фарба фасадна ceresit CT 54

Призначена для фарбування мінеральних поверхонь (бетонних, цегляних, цементно-піщаних, в тому числі раніше пофарбованих водно-дисперсійними чи алкідними фарбами) всередині та зовні будівель та споруд. Рекомендується для фарбування систем фасадної теплоізоляції (з мінераловатним або пінополістирольним утеплювачем). Витримує інтенсивне, багаторазове миття, може застосовуватись у приміщеннях, де необхідне довговічне, зносостійке фарбувальне покриття (місця загального користування, розважальні центри, сходові клітки, фойє, паркінги, гаражі, офісні приміщення, громадські заклади тощо). Склад: дисперсія на основі синтетичних смол.Густина: близько 1,5 кг/л. Температура основи при застосуванні: від +2 °C до +30 °C. Витрата при одношаровому нанесенні:

- для поглинаючих

поверхонь: 5–8 м2/л

- для непоглинаючих

поверхонь: 9–11 м2/л.

Клас за паропроникністю

(відповідно

до ДСТУ EN 1062-1): V1 (найвищий клас

за паропроникністю)

Клас за водопроникністю

(відповідно

до ДСТУ EN 1062-1): W3 (найвища стійкість

до проникнення води).

 

 

 

 

 

 

 

108 кг

8

Еластична клеюча суміш Ceresit CM 17

Призначена для облицювання бетонних, цегляних, цементно-піщаних, цементно-вапняних, гіпсових та інших мінеральних горизонтальних і вертикальних поверхонь, в тому числі тих, що деформуються; рекомендована для облицювання листів гіпсокартону, OSB, ДСП, заґрунтованих гіпсових та ангідридних поверхонь, басейнів та резервуарів для води по шару гідроізоляції, облицювання «плитка по плитці», підлог із підігрівом, а також печей та камінів. Застосовується для облицювання всередині та зовні будівель мінеральними плитками будь-якого виду розміром не більше ніж 1 м х 1 м (або площею до 1 м2 із довшою стороною до 1,2 м). Склад: цемент із мінеральними наповнювачами та органічними модифікаторами Витрата води для приготування розчинової суміші: 9,0–9,75 л води на 25 кг сухої суміші Термін придатності розчинової суміші: близько 120 хвилин Збільшений відкритий час**: не менш ніж 30 хвилин Час коригування: не менш ніж 20 хвилин Поперечна деформація**: ≥ 2,5 мм i < 5 мм Сповзання: ≤ 0,5 мм Повне навантаження на облицювання: через 14 діб Температура застосування розчинової суміші: від +5 °C до +30 °C Температура експлуатації: від −30 °C до +80 °C Заповнення швів: через 12 годин Міцність зчеплення з основою через 28 діб**: - повітряно-сухі умови: не менш ніж 1,2 МПа - після термічного старіння: не менш ніж 1,0 МПа - при занурюванні у воду: не менш ніж 1,0 МПа - після циклів заморожування-відтавання: не менш ніж 1,0 МПа Витрата сухої суміші: приблизно 1,0 кг/м2 на 1 мм товщини шару.

ДСТУ EN 12004-1:2020.

690 кг

9

Штукатурка декоративно-мозаїічна полімерна  Ceresit CT 77, зерно 1.4-2.0 мм

Призначена для декоративного оздоблення бетонних, цементно-піщаних, цементно-вапняних, гіпсових та інших мінеральних поверхонь, а також гіпсокартону або OSB, всередині та зовні будівель. Рекомендується для влаштування оздоблювально-захисного шару цоколів будинків і споруд. Використовується для декоративного оздоблення стін у приміщеннях з нормальною та підвищеною вологістю. Склад: водна дисперсія полімеру з кольоровим та фарбованим натуральним наповнювачем Густина: 1,6 кг/дм3 Час утворення поверхневої плівки: біля 15 хвилин Адгезія: > 0,5 МПа Водопоглинання: < 0,1 кг/(м2 · год0,5) Еквівалент опору дифузії водяної пари повітряного прошарку, Sd: не більше 0,5 м Температура основи при використанні суміші: від +5 °С до +30 °С Стійкість до опадів: через 15 годин Витрата*: - зерно 0,8–1,2 мм: близько 3 кг/м2 - зерно 1,2–1,6 мм: близько 3,8 кг/м2 - зерно 1,4–2 мм: близько 4,5 кг/м2.

ГАРАНТІЇ ВИРОБНИКА

113 кг

10

Фасадна акрилова фарба Ceresit CT 46 кольорова

  • Для фарбування систем фасадної теплоізоляції (з мінераловатним або пінополістирольним утеплювачем), поверхонь огороджувальних конструкцій з ніздрюватого бетону або інших пористих матеріалів, а також при реконструкції фасадів історичних архітектурних пам’яток. Тип фарби: фасадна.
  • Фарбований матеріал: бетон, цегла, штукатурка, пофарбовані поверхні.
  • Область застосування: для внутрішніх робіт, для зовнішніх робіт.
  • Основа фарби: акрилова, силікатна, силіконова.
  • Витрата: 5...11 м2/л.
  • Щільність: 1.4 кг/л.
  • Температура застосування: 5...30 °C.
  • Температура зберігання: 5...35 °C.

1155 кг.

11

Грунтовка глибокого проникнення Ceresit CT 17

Призначена для підготовки (зниження та вирівнювання водопоглинання, знепилення, укріплення) зовнішніх та внутрішніх мінеральних поверхонь перед виконанням опоряджувальних робіт (вирівнюванням поверхонь штукатуркою, шпаклюванням, облицюванням плиткою, влаштуванням підлог, наклеюванням шпалер, влаштуванням теплоізоляції тощо).

Склад: дисперсія на основі синтетичних смол Колір: світло-жовтий Температура основи: від +5 °C до +30 °C Час висихання: від 4 до 6 годин Густина: 1,01 ± 0,01 г/мл Витрата ґрунтівки: від 0,1 до 0,2 л/м2.

 

59 л.

 

Перелік документів, які повинен надати учасник у складі пропозиції на підтвердження відповідності запропонованої продукції вимогам щодо технічних та якісних характеристик предмету закупівлі:

  1. Висновки державної санітарно-епідеміологічної експертизи на кожне найменування предмету закупівлі із зазначенням повної назви об’єкту експертизи (що повинна співпадати з назвою запропонованої продукції);

Сертифікати або паспорти якості виробника на кожне найменування продукції. Інформація, що міститься у сертифікаті/паспорті якості повинна повністю підтверджувати відповідність продукції вимогам Замовника щодо фізико-хімічних показників предмету закупівлі, які містяться у цього додатку

Обгрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:

 

Очікувана вартість предмету закупівлі:

44110000-4 - Конструкційні матеріали  - Фасадна акрилова фарба кольорова, штукатурка декоративна мінеральна, фарба грунтуюча кольорова, фасадна акрилова фарба біла, суміш для приклеювання та захисту плит із мінеральної вати, фарба грунтуюча біла, емульсія еластична, силікатна лугостійка фарба фасадна, еластична клеюча суміш, штукатурка декоративно-мозаїчна полімерна, грунтовка глибокого проникнення визначено з урахуванням положень Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженого наказом Уповноваженого органу № 275 від 18.02.2020. Закупівля проводиться на очікувану вартість, яка визначена з урахуванням ринкових цін на даний вид товару на момент оголошення закупівлі.

При визначенні очікуваної вартості застосовувався метод порівняння ринкових цін, після збору та аналізу цінової інформації реального ринку товару, був проведений аналіз закупівель аналогічних товарів через офіційний портал оприлюднення інформації про публічні закупівлі України системи Prozorro.

Розмір бюджетного призначення сформований з урахуванням обсягів наявної потреби товару на 2023 рік.

Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: 1100000,00  грн. з ПДВ.

Протокол щодо прийняття рішення уповноваженою особою.


« повернутися

Вхід для адміністратора