A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кролевецької міської ради

Семінар музичних керівників закладів дошкільної освіти «Розвиток творчого потенціалу дитини через театралізовану діяльність на основі музичного мистецтва»

Дата: 16.11.2018 15:06
Кількість переглядів: 17

16 листопада 2018 року на базі Кролевецького закладу дошкільної освіти (центр розвитку дитини) №9 «Ромашка» Кролевецької міської ради відбулося засідання міського методичного об'єднання музичних керівників  за темою «Розвиток творчого потенціалу дитини через театралізовану діяльність на основі музичного мистецтва», у якому брали участь музичні керівники закладів дошкільної освіти та навчально-виховних комплексів.

 

Щирі посмішки, оплески викликали не тільки    позитивний настрій  у вихованців дитячого садка, а й у присутніх гостей. Гра-імпровізація «Ми у ліс ходили», проведена для дітей молодшого дошкільного віку музичним керівником Стрибуль І.Г., дозволила поринути у цікаву подорож до осіннього лісу, де малята зустрічали лісових звірів, танцювали, співали, грали на музичних інструментах. Казка з музичним супроводом «Яблука для зайченят», підготовлена дітьми старшого дошкільного віку під керівництвом музичного керівника Литвиненко Т.О., сприяла формуванню оптимістичного, доброго відношення дітей до життя. Присутні виразили подяку  музичним керівникам  і вихователям закладу дошкільної освіти (центр розвитку дитини) №9 «Ромашка», які підготували  чудову театралізовану розвагу та побажали, щоб достаток і щастя не обминали жодної хати, щоб в кожну оселю завітала пісня і гарний настрій маленьких дошкільнят!

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора