A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кролевецької міської ради

ЗАСІДАННЯ МЕТОДИЧНОГО ОБ’ЄДНАННЯ АСИСТЕНТІВ УЧИТЕЛІВ, ВИХОВАТЕЛІВ

Дата: 10.03.2020 14:47
Кількість переглядів: 112

       28 лютого 2020 року на базі опорного закладу «Кролевецький ліцей №3» Кролевецької міської ради відбулося засідання методичного об’єднання асистентів вчителів, вихователів інклюзивних класів, груп з теми «Основні аспекти роботи вчителя та асистента вчителя в інклюзивному класі».

    Методист методичного кабінету управління освіти, молоді, спорту, культури і туризму Кролевецької міської ради Чуприна Т.В. у своєму виступі розкрила специфіку методичних аспектів педагогічного супроводу дітей з особливими освітніми потребами в інклюзивному класі.

 Керівник методичного об’єднання, асистент учителя інклюзивного класу опорного закладу «Кролевецький ліцей №3» Савіна А.А. акцентувала увагу на характерних особливостях співпраці вчителя та асистента вчителя в інклюзивному класі.

  Асистент вчителя опорного закладу «Кролевецький ліцей №3» Геребен С.Л. зосередила увагу присутніх на тонкощах пізнавальної діяльності дітей з інтелектуальними порушеннями в процесі навчання.

  Учитель початкових класів опорного закладу «Кролевецький ліцей №3»  Щербакова В.В. залучила учасників засідання до змістовного тренінгу «Співробітництво вчителя та асистента в інклюзивному класі».

    У ході методичного об’єднання присутні збагатили свої знання, отримали позитивні враження та зробили висновок, що узгодження спільних дій, чітке усвідомлення ролей та обов’язків між педагогом та його асистентом є необхідною передумовою ефективної взаємодії та комунікації.


« повернутися

Вхід для адміністратора