A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кролевецької міської ради

МОЛОДЬ КРОЛЕВЕЦЬКОЇ МІСЬКОЇ ОБ’ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ – НАЙАКТИВНІША СОЦІАЛЬНА ЛАНКА ТВОРЕННЯ ДЕРЖАВНИХ ПРОЦЕСІВ

Дата: 25.06.2020 14:44
Кількість переглядів: 16

   

    Начальник управління освіти, молоді, спорту, культури і туризму Кролевецької міської ради Наталія ДІБРОВА привітала членів молодіжної ради Кролевецької міської об’єднаної територіальної громади з Днем Молоді.

    "Щорічно в останню неділю червня ми відзначаємо День молоді – свято всіх, хто відчуває себе молодим не лише за віком, а й душею. Воно особливе та унікальне, бо саме такою є молодість. Це неповторна та відповідальна пора, коли людина вступає у самостійне життя, ухвалює свої перші власні рішення. Це та пора, коли маленька перемога стає запорукою життєвого успіху", – зазначила у вітальному слові начальник управління. – Безумовно, молодь була і є чи не найактивнішою соціальною ланкою усіх державних процесів. Останні події, що відбуваються в нашій державі, довели, що молодь є не лише учасником цих подій, але й має вагомий вплив на прийняття тих чи інших державних рішень, впровадження реформ, чи, навпаки, припинення дії певних чинників. Молодь Кролевецької міської об’єднаної територіальної громади неодноразово демонструвала свою активну громадянську позицію та небайдуже ставлення до процесів становлення держави і розвитку громади".

    Одним із пріоритетних напрямків роботи відділу молоді і спорту управління освіти, молоді, спорту, культури і туризму Кролевецької міської ради, причетного до роботи з молоддю, є здійснення заходів, спрямованих на відродження національно-патріотичного виховання, утвердження громадянської свідомості і активної життєвої позиції молоді, популяризацію та утвердження здорового і безпечного способу життя, розвитку неформальної освіти, забезпечення міжнародного співробітництва.


« повернутися

Вхід для адміністратора