A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кролевецької міської ради

Кролевчанин - стипендіат голови Сумської обласної державної адміністрації

Дата: 25.02.2021 14:44
Кількість переглядів: 40

Щороку на Сумщині традиційно призначається стипендія голови обласної державної адміністрації обдарованим учням 8-10 класів закладів загальної середньої та професійної (професійно-технічної) освіти за особливі успіхи в навчанні й перемогу в міжнародних та всеукраїнських олімпіадах, турнірах, конкурсах, спортивних змаганнях.

25 лютого 2021 року в обласному центрі відбулися урочистості з нагоди вручення стипендій голови Сумської обласної державної адміністрації.

Серед 58 обдарованих учнів області – переможців олімпіад, турнірів, конкурсів, спортивних змагань, активістів учнівського самоврядування – стипендію голови Сумської обласної державної адміністрації отримав учень 9 класу опорного закладу "Кролевецький ліцей № 3" Кролевецької міської ради Жила Денис.

Жила Денис - переможець  ІІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад у 2019-2020 навчальному році з фізики (І місце), математики (ІV місце), ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з фізики (І місце) та математики (І місце). Він був уключений до складу команди Сумської області на ІV етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з фізики, яка не відбулася через карантинні обмеження в державі.

Жила Денис - активний учасник інтелектуальних конкурсів. Він є переможцем міських відкритих конкурсів комп'ютерної вправності, лауреатом фотоконкурсу "В об'єктиві майбутньої професії".

Вітаємо Жилу Дениса та  бажаємо йому подальших звершень і перемог!  Висловлюємо вдячність адміністрації, педагогічному колективу опорного закладу "Кролевецький ліцей № 3" Кролевецької міської ради (директор Яценко С.Г.) за створення належних умов для отримання якісної освіти учнями ліцею, розвитку інтелектуального потенціалу школярів та батькам Жили Дениса за виховання сина.

 

 

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора