A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кролевецької міської ради

Школа молодого вихователя «Підвищення ефективності освітнього процесу шляхом впровадження нових форм та методів роботи»

Дата: 21.03.2019 14:42
Кількість переглядів: 16

     22.02.2019 року на базі Кролевецького закладу дошкільної освіти (центр розвитку дитини) №9 «Ромашка» Кролевецької міської ради відбулась робота методичної студії Школа молодого вихователя. Захід провели вихователь-методист закладу дошкільної освіти (центр розвитку дитини) №9 «Ромашка» А.І.Суярко та вихователь В.А. Дмитренко під керівництвом керівника методичного об’єднання Т.В. Кобизької, вихователя-методиста Кролевецького закладу дошкільної освіти (ясла-садок) №7. У семінарі взяли участь молоді вихователі закладів дошкільної освіти Кролевецької міської ради та педагогічний колектив закладу дошкільної освіти (центр розвитку дитини) №9 «Ромашка».

   

    Робота семінару будувалася з привітання та проведення майстер-класу В.А. Дмитренко по впровадженню нових форм та методів роботи з художньо-естетичного розвитку дітей. Вихователь-методист закладу Суярко А.І. організувала цікаві ігри для привітання присутніх «Хто мене чує робіть так», «Вийди в коло», «Екскурсія вулицями міста», змоделювала ситуацію «Привітання з господаркою кав’ярні з використанням брязкальця». Даний підхід в роботі викликав гарний та робочий настрій.  Господарка кав’ярні, вихователь Дмитренко В.А., презентувала програму «СолТіс». Залучивши присутніх до практичної роботи, створила творчу, невимушену роботу в кав’ярні. Під її керівництвом педагоги працювали з солоним тістом, знайомилися з інноваціями роботи у виготовленні страв з тіста та прийомами декорування природним матеріалом, підручними інструментами і професійним інвентарем, створювали книги рецептів. Робота в колективі сприяла професійному розвитку та формуванню навичок спільної праці в групах. Для відпочинку проводилися розважальні фізкультхвилинки з елементами масажу, рухавка «Погоджуєтесь чи ні?».

       Присутні мали можливість ознайомитися з різноманітними техніками роботи з дітьми під час художньої діяльності, що в свою чергу сприяють розвитку таких ліній розвитку як дитина в сенсорно-пізнавальному просторі, діяльність дитини, мовлення дитини і дитина в світі культури.

    Під час заходу панувала творча невимушена доброзичлива атмосфера, яка сприяла плідній роботі. Присутні були щиро вдячні керівнику закладу Л.Д. Зражві, вихователю-методисту А.І. Суярко та вихователю В.А. Дмитренко за гарну організацію семінару та корисну інформацію.

ФОТОЗВІТ


« повернутися

Вхід для адміністратора