A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кролевецької міської ради

Етика спілкування з дитиною з особливими освітніми потребами

Дата: 03.12.2019 14:39
Кількість переглядів: 75

    29 листопада на базі  управління освіти, молоді, спорту, культури і туризму Кролевецької міської ради відбулося засідання методичного об`єднання асистентів вчителів, вихователів які працюють в інклюзивних класах, групах  з теми «Етика спілкування з дитиною з особливими освітніми потребами».

    На особливостях етичних вимог до асистента вчителя, який працює в інклюзивному класі, детально зупинилася Савіна А.А., асистент вчителя опорного закладу «Кролевецький ліцей №3» Кролевецької міської ради.

   Тригуб Л.А, асистент вчителя Кролевецької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №5 Кролевецької міської ради, поділилася з присутніми досвідом роботи з батьками дітей з особливими освітніми потребами.

    Пам`ятку для батьків особливих дітей презентувала Тимошенко К.В., асистент вчителя Кролевецького навчально-виховного комплексу №6 «загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів заклад дошкільної освіти (ясла-садок)» Кролевецької міської ради.

    Практичний  психолог Інклюзивно-ресурсного центру  Кролевецької міської ради Малес Н.О. у своєму виступі зупинилася на особливостях роботи та етичних вимогах до педагогічних працівників ІРЦ.

    У цікавій ігровій формі провела майстер-клас «Створення системи ефективної протидії булінгу в інклюзивному освітньому середовищі» та надала практичні рекомендації по роботі з дітьми з особливими  освітніми потребами методист управління освіти, молоді, спорту, культури і туризму Кролевецької міської ради Чуприна Т.В.

   Підводячи підсумки засідання методичного об`єднання, присутні висловили щирі слова подяки за цікаву, змістовну, насичену форму проведення заходу.


« повернутися

Вхід для адміністратора