A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кролевецької міської ради

Методичний порадник «Особливості підготовки учнів до ЗНО з фізики в 2019 році».

Дата: 06.03.2019 14:02
Кількість переглядів: 18

    Відповідно до плану роботи методичного кабінету управління освіти, молоді, спорту, культури і туризму Кролевецької міської ради на 2019 рік 5 березня 2019 року на базі опорного закладу «Кролевецький ліцей №3»  відбувся методичний порадник «Особливості підготовки учнів до ЗНО з фізики в 2019 році».

    У методичному пораднику взяли участь учителі фізики закладів загальної середньої освіти Кролевецької міської ради, які викладають фізику в 11 класі. Керівник методичного об’єднання Галанов О.М. зосередив увагу присутніх на організаційно-методичних аспектах проведення зовнішнього незалежного оцінювання з фізики в 2019 році; ознайомив із програмою ЗНО з фізики, загальною характеристикою сертифікаційної роботи та корисними інтернет-посиланнями щодо підготовки учнів до ЗНО з фізики.

    По закінченню роботи учителі отримали методичні рекомендації щодо підготовки учнів до складання зовнішнього незалежного оцінювання з фізики, розроблені методистом з фізики та астрономії навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку Сумського ОІППО Карпушею В.М.


« повернутися

Вхід для адміністратора