A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кролевецької міської ради

Запрошення-перепустки на основну сесію ЗНО-2020

Дата: 04.06.2020 13:54
Кількість переглядів: 25

    4 червня на інформаційних сторінках учасників зовнішнього незалежного оцінювання 2020 року розміщено запрошення-перепустки, у яких зазначено адреси пунктів тестування і рекомендований проміжок часу, протягом якого учасники мають прибути до пунктів тестування і пройти процедуру допуску. Дотримання вказаного часу є важливою умовою безпеки.

    Учасникам зовнішнього незалежного оцінювання необхідно до проходження тестувань самостійно сформувати й роздрукувати запрошення-перепустки зі своїх інформаційних сторінок на вебсайті Українського центру оцінювання якості освіти. Доступ до інформаційної сторінки здійснюється за номером сертифіката і PIN-кодом, зазначеним у ньому. Радимо завчасно роздрукувати запрошення-перепустку: цей документ обов’язковий для допуску на пункт тестування.

   На виконання рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів при проведенні зовнішнього незалежного оцінювання, для уникнення скупчень біля входу до пункту проведення зовнішнього незалежного оцінювання змінено час, відведений на процедуру допуску учасників до пункту, а саме змінено початок – допуск тепер розпочнеться о 9:50.

   Як і раніше, допуск до пункту проведення зовнішнього незалежного оцінювання здійснюватиметься до 10:50, однак дотримання учасниками тестування вказаних часових меж є важливим для створення безпечного середовища в пункті та перед ним.

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора