A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кролевецької міської ради

Засідання учителів перших класів «Нова українська школа: про інтегрування курсів відповідно до нового Державного стандарту»

Дата: 19.10.2018 16:35
Кількість переглядів: 22

Реформа освітньої галузі є надзвичайно важливою подією. Реалізація завдань Нової української  школи залежить від якісної фахової підготовки вчителів, зокрема у цьому навчальному році – учителів перших класів. Перед педагогами постає питання: як зробити, щоб навчання дитини у школі було ефективнішим та зберегти при цьому постійний інтерес та ентузіазм дітей до навчання. Великий потенціал Нової української школи дає можливість учителю самостійно обирати шляхи досягнення окреслених завдань, спонукає до створення власних методів навчання, надає великий простір для творчості.

         19 жовтня, у Кролевецькій спеціалізованій школі №1 відбулось засідання учителів перших класів «Нова українська школа: про інтегрування курсів відповідно до нового Державного стандарту». Присутні обговорили питання: особливості викладання предметів у 1 класі в умовах компетентнісного навчання ; оцінювання навчальних досягнень учнів 1 класу та заповнення свідоцтва досягнень учнів; облаштування освітнього простору  та ін.

         У ході засідання відбулась зустріч учителів з начальником управління ОМСКТ Кролевецької міської ради  Н.В. Дібровою, яка ознайомила з використанням коштів державної субвенції щодо забезпечення освітнього середовища. Наталія Володимирівна відповіла на чисельні  запитання стосовно подальшого матеріально – технічного забезпечення процесу навчання у 1 класах.


« повернутися

Вхід для адміністратора