A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кролевецької міської ради

Пишаємося здобутками педагогів Кролевеччини!

Дата: 05.10.2020 13:32
Кількість переглядів: 17

         Global Teacher Prize Ukraine — щорічна національна премія для вчителів-агентів освітянських змін, яка покликана відзначити досягнення вчителя не лише щодо своїх учнів, а й щодо суспільства та підкреслити важливість педагогів в Україні.

    За підсумками цьогорічного конкурсу в номінаціі? «Вибір серцем» обрано Вікторію Щербакову, вчительку початкових класів опорного закладу «Кролевецький ліцей № 3», яка працює з дітьми з особливими освітніми потребами.

    Вітали Вікторію Щербакову начальник управління освіти, молоді, спорту, культури і туризму Кролевецької міської ради Наталія Діброва та голова територіальної організації профспілки працівників освіти і науки України Анна Лукаш, висловили слова подяки за високий професіоналізм, наполегливу працю, активну позицію, за значний внесок у престиж освіти Кролевеччини.

    Зичимо Вікторії Вікторівні міцного здоров’я, щастя, невичерпної енергії, оптимізму, творчих здобутків, сили та наснаги у виконанні почесної місії вчителя – творінні добра, навчанні та вихованні учнівської молоді. Нехай кожен день приносить їй радість і задоволення від зробленого, а  щирість і талант знаходять відгук у серцях  вихованців.


« повернутися

Вхід для адміністратора