A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кролевецької міської ради

Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек

Дата: 29.10.2020 13:30
Кількість переглядів: 27

          З 01 по 31 жовтня 2020 року заклади загальної середньої освіти Кролевецької міської ради брали участь у Всеукраїнському місячнику шкільних бібліотек, який проходив під гаслом «Шкільна бібліотека та екологічна просвіта учнів».

     Головна мета Всеукраїнського місячника – привернення уваги до екологічних проблем і активізація роботи бібліотеки з екологічної просвіти підростаючого покоління. Серед різноманітних форм роботи шкільної бібліотеки з формування екологічної культури дітей та учнівської молоді важливе місце займають комплексні заходи з популяризації екологічних знань: бесіди на еклогічну тематику, Дні екологічної освіти, круглі столи, Дні краєзнавства, Дні бібліотворчості, День яблука, екологічні години, читацькі марафони, конкурси та виставки малюнків на екологічну тематику, конкурси віршів,  екологічні вікторини та подорожі, екологічні акції, організація тематичних виставок, підготовка рекомендаційних списків, виготовлення лепбуків, плакатів.

         Також для читачів на веб-сторінках шкільних бібліотек розміщені інформаційні матеріали щодо екологічної просвіти, відеоматеріали,  відеопрезентації, фотоколажі дитячих малюнків, інтерактивні вікторини тощо.

      Під час засідання міжшкільного методичного об’єднання шкільні бібліотекарі стали учасниками круглого столу «Шкільна бібліотека та екологічна просвіта учнів», а також майстер-класу щодо створення екозон в шкільній бібліотеці.


« повернутися

Вхід для адміністратора