A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кролевецької міської ради

У Кролевецькій громаді посилено карантинні протиепідемічні обмеження

Дата: 01.03.2021 08:28
Кількість переглядів: 15

26 лютого відбулося засідання комісії ТЕБ та НС Кролевецької міської ради, де розглядалися питання щодо погіршення епідемічної ситуації, яка склалася на Кролевеччині. Засідання провів міській голова Віктор Лехман.

Згідно з рішенням комісії, заслухавши інформацію в.о. директора КП «Кролевецька лікарня» Людмили Сергієнко, директора КП «Кролевецький ЦПМСД» Наталії Івашко, заступника міського голови В’ячеслава Жовті та начальника відділу освіти Кролевецької міської ради Станіслава Масалиги  для запобігання поширення захворювання на території Кролевецької територіальної громади було прийняте рішення – з 26 лютого по 05 березня 2021 року продовжити  дистанційну форму навчання : у 5-11 класах закладів освіти, позашкільної освіти, гурткові заняття в закладах культури  міста Кролевець; у 1-11 класах закладів освіти, дошкільної освіти та культури села Камінь; у 1-11 класах закладів освіти та культури села Спаське; у Кролевецькій дитячій школі мистецтв, окрім індивідуальних занять.
У разі виявлення захворювання  у закладах дошкільної освіти Кролевецької громади заборонити відвідування закладу відповідних груп чи класів.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора