A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кролевецької міської ради

Відбулися відеоселекторні наради з керівниками закладів загальної середньої освіти територіальної громади

Дата: 16.01.2021 13:20
Кількість переглядів: 21

   15 та 16 січня 2021 року начальником управління освіти, молоді, спорту, культури і туризму Кролевецької міської ради Станіславом  МАСАЛИГОЮ було проведено відеоселекторні наради з керівниками закладів загальної середньої освіти територіальної громади, в рамках яких обговорювалися  актуальні питання організації фінансово-господарської діяльності закладів освіти.

   Також Станіслав МАСАЛИГА зазначив, що ефективним засобом у визначені ресурсів та пріоритетів є стратегічне планування розвитку освіти.  Основними результатами стратегії розвитку закладу освіти будуть удосконалення й модернізація сучасного освітнього середовища школи, системні позитивні зміни.

   Очільник освітньої галузі звернув увагу на стан упровадження системи ХАССП в закладах освіти та зазначив, що це важливий інструмент для контролю безпеки харчування. Адміністрація закладів зобов’язана впровадити й постійно підтримувати функціонування принципів системи ХАССП на харчоблоках.

   У ході онлайн-спілкування з керівниками були озвучені проблемні питання щодо організації харчування у сільських закладах освіти.


« повернутися

Вхід для адміністратора