A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Кролевецької міської ради

Проект «Комплексна реконструкція спортивного майданчика з облаштуванням зони для воркауту та футбольного поля з глядацькими трибунами Кролевецької спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 1 Кролевецької міської ради по проспекту Миру, 2, м. Кролевець К

Дата: 29.12.2020 12:05
Кількість переглядів: 19

   

    Проект «Комплексна реконструкція спортивного майданчика з облаштуванням зони для воркауту та футбольного поля з глядацькими трибунами Кролевецької спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 1 Кролевецької міської ради по проспекту Миру, 2, м. Кролевець Кролевецького району Сумської області» увійшов до переліку проектів в рамках програми “Велике будівництво”, що реалізовюється на умовах співфінансування з державного бюджету та бюджету Кролевецької обєднаної територіальної громади за програмою «Спроможна школа для кращих результатів» у Сумській області.

   Загальна вартість проекту складає 6040,192 тис.грн. З державного бюджету було виділено кошти у сумі     4898,595 тис.грн,  з місцевого – 1141,596 тис. грн.

    Станом на 29.12.2020 виконані будівельні робіти, а саме:

  • облаштовано тротуар;
  • улаштовано основу під футбольне поле розміром 60х40;
  • встановлено спортивний комплекс «Воркаут»;
  • встановлено огорожу;
  • облаштовано освітлення майданчику.

   Ремонтні роботи по реконструкції спортивного майданчика будуть продовжені відповідно до державно будівельних норм та погодних умов у 2021 році.

   Спортивний майданчик надасть можливість покращити організацію фізкульт-оздоровчої  роботи в закладі, створити повноцінне середовище для зміцнення здоров’я учнів. Відтепер школярі, батьки та молодь у вільний час зможуть займатися спортом на майданчику, тим самим зміцнюючи своє здоров’я та загартовуючи свій організм.


« повернутися

Вхід для адміністратора